Bence çekiliş yapılmıştır ... artık son düzenlemeler .... son elemeler yapılıyordur... basit bir çekilişle açıklama yapılacağını sanmıyorum
gurelo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Selamlar herkese bu sene herşey gönlümüzce olur inşallah ..
-
Askerde en azından 20 gün sonra askerliğin biteceği belliydi. Şimdi hem sayıyoruz hem ne olacağı belli değil. Sabırsız bir bekleyiş ... kıpır kıpır yürekler bayram sabahını bekleyen çocuklar gibi....
-
Bayram sabahını bekleyen çocuklar gibiyim.. içim bi hoş oldu ... zaman durdumu ne herkesin gönlünce olsun inşallah
-
Bence arkadaşlar ihtimal 1 2 falan değil. Foto çift başvuru gibi hatalı başvuranları eledikten sonra ikinci bir eleme daha yapılıyor. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi evli oluşunuzdan kaç çocuğunuz olduğu vs eleme yapıldıktan sonra kalanlar arasında çekiliş yapılıyor . Hatta çekilişte daha uygun gördükleri adaylara düşük cn veriyorlar. Böyle düşünmemin sebebi çevremde bir kere çıkıp abd ye gitmeyip bir sonraki sene yine gc çıkmış olması bu kadar düşük ihtimalli bi çekilişte bu kadar şanslı değildir herhalde ve çekilişin bu kadar uzun sürmesi .
-
@gözde tabiki çekiliş var . Örnek vermek gerekirse 150 bin kişiden 50 bin kişiye eledikten sonra çekiliş yapılıyor olabilir ayrıca lise mezunlarının şansı daha fazla olma ihtimalide olabilir mimar mühendis onlarda bolca var zaten ...
-
Bu sene yapılan başvurular iptal edildikten sonra aksayan 15 günlük süreyi açıklanma tarihine ilave ettiler .
-
@vecihi eşimle arkadaş olduğumuz dönemden beri gitmeyi çok istiyordum fakat o istemediği için gidemiyordum 15 yıl sonra ikna edebildim allah rahmet eylesin kayınvalide ve kayınpeder vefat edince eşimin burada kalmak için bir sebebi kalmadı çocukların geleceği için kabul etti . Hayırlısı olur inşallah ... NASİP
-
Benim ablam 20 yıldır abd de yaşıyor ve anne babamda sürekli gidip geliyorlar .. eniştem kend işini yapıyor ve baya iyi kazanıyor dediğin gibi bu şartlar sağlanmasa hiçte kolay olmaz ... ayrıca olumsuz olması da belki çok sorun olmayacak sadece olacakmı olmyacakmı onun sonucunu beklemek sabırsızlandırıyor . Olmasaada kısmet değilmiş der işimize bakarız Allah’ın izni ile
gurelo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Selamlar herkese bu sene herşey gönlümüzce olur inşallah ..
-
@crazycells merhabalar ben sonuçları kontrol ettim eşim ve bana çıkmadı. Bizim adımıza abd de bulunan Ablam başvuru yapmıştı ve oda kontrol ettiğinde eylül ayına kadar kontrol etmemiz gerektiğini bir çekiliş daha yapılma olasılığından bahsetti. İngilizcemin yetersiz olmAsından
sayfada yazanları detaylıca okuyamadım fakat biraz önce forumda bu tarz şeyler okudum. Herkes için geçerli bir durumudur yada belli başlı kişileremi yazılmış bir durum. Teşekkürler -
Bayram sabahını bekleyen çocuklar gibiyim.. içim bi hoş oldu ... zaman durdumu ne herkesin gönlünce olsun inşallah
-
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda...
-
Günaydınlar... herkese iyi pazarlar ... iş yoğunluğundan forumu aksatmıştım biraz ... görüyorum heyecan dorukta allah gönlümüze göre versin inşallah ... iyi tatiller
-
@bahadır-kaplan nedendir bilmem ama bana belirli kriterlere göre eleme yapıldıktan sonra seçilmiş kişiler arasından çekiliş yapılıyor gibi geliyor. 15 senedir çıkmayan arkadaşada bu kriterlere uygun olmadığı için çıkmamıştır diye düşünüyorum... sadece tahmin tabiki ... herkes için hayırlısı
-
@mustafa172 merhabalar bizleri düşünerek yazdığın msjın için teşekkürler... tabiki ihtimalin düşük olduğunun ve çıkmaması durumunda dünyanın sonunun olmadığının farkındayız ... bu bekleyiş sürecinin dışında bir yaşantımız var ve Allah’a şükürler olsun halimden oldukça memnunum ... yazdığım msj daki sıkıntı ise çok çok ufak kısmı bu bekleyiş ile alakalı olsada büyük bir kısmı kendi yaşantımız ve iş yoğunluğu ile alakalı stresten kaynaklanıyordur .... sadece burada tanımadığımız fakat ortak özelliklerimiz olan arkadaşlarla yüzümüzde gülümseme bırakan bir şeyler paylaşmak amacı ile yazılmıştı.... hayallerinin gerçek olması dileği ile hoşçakal ...