@EasternStar atlatabileceğimize inaniyorum. Geçici sureç dedigim donald hep basta olmayacak. Demokratlar kazanirsa rahatız. Aslinda donald başta olsa yine rahat olmamız gerekiyor, o ICE'nin yaptiği sacmalik, illegal bile gitmeyen insanlara oyle davranmalari sacma.
Mehmet i
@Mehmet i
EB-3: Henüz Başlamadı :(
Mehmet i tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@EasternStar Şuan ki yönetim ile alakalı bu, şahsen biz gidene kadar geçecektir.
-
@ari-luli kral, ben adamlarla konustumda gayette hoşuma gitti, yani net şekilde ileride başvurucam. Hadi bakalim, senden ricam şu surecinde buyuk guncelleme yaşanirsa burayada yazarmisin?
-
@emre911 bu para biriktirme ile birlikte mi? Oyleyse normal
-
@ari-luli yani orada max 12 ay aci cekersin. Bu
rada ömür boyu
dayanmak şart. -
@mertq hocam, 4 yıl beklerken parada biriktir. oraya gittiğinde ilk aylarda rahat et. ilk 12 ay acı çekeceğiz zaten o net. bu acıyı azaltmak şart. araba alırsın, ev tutarsın, belki yeni telefon alırsın ki önermem hemen
-
@ari-luli olacağını sanmam'da turist vizesinde red yiyoruz ya bu çok yüksek ihtimal, eb3 vizesinde de böyle red yiyemez çelişki olmadığı sürece değil mi?
-
Vallaha 3-5 yil surebiliyormuş. Ben 2 yil hatta 2 yil 8 ay para biriktiricem araya askerlik giricek, 6 ay sorun olmaz. Askerden dönünce bir işe girince ilk parayı yatiririm sureç biraz hizlanir, hatta askere kadar 15k $ falan birimis oluyor, askerdeyken islemleri baslatamam oyuzden bitince ancak