• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ışıleldekci
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    I
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ışıleldekci

@ışıleldekci

2
    İtibar
    45
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ışıleldekci Takip etme Takip Et

ışıleldekci tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Arkadaşlar merhaba 15 nisanda iki oğlum için eski sistemden başvuru yapmıştım. Aradan uzunca bir zaman geçmesine rağmen henüz posta verelibirsiniz maili gelmedi. Bu sabah yeni sisteme geçildiği ve profil oluşturmamız gerektiği yönünde bir mail geldi. Önce sistemde kullandığım mail adresi ile profil oluşturnaya çalıştım fakat sistem kabul etmedi. Yeni bir mail adresi açtım bütün bilgileri doldurdum aynı yerde aynı hatayı bende aldım .Belge teslim seçeneği boş olamaz şeklinde.Bende mail attım fakat henüz cevap yok malesef.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      I
      ışıleldekci
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan merhabalar kolay gelsin paylaşımlarınızı okudum. Çok güzel bilgiler vermişsiniz. Bende bir konuda sizden yardım ediyorum. 4 Şubat tarihinde Ankara dan 10 yıllık Amerika vizesi aldım. Mart ayında 10 günlük kısa bir seyahattim oldu dönüş yaptıktan sonra yaşları 12 ile 8 olan iki oğlum için posta yollu ile 15Nisan tarihinde başvuruda bulundum harçları yatırdım. Sistem bana bekleme sırasına alındınız posta talimatı elinize ulaştıktan sonra pasaportları yollaya bilisiniz diye bir mail attı. Yaklaşık yedi haftadır passaportları göndermek için mail beklerken pazar günü yeni sistemde profil oluşturun maili geldi. İki oğlum içinde ayrı ayrı profil oluşturdum. Fakat son kısıma geldiğimde ''BELGE TESLİM SEÇENEĞİ BOŞ BIRAKILAMAZ UYARISI ALIYORUM'' konsolosluk yetkilileri mail atın demişlerdi attım onada cevap yok. Konu hakkında bilginiz varmı acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gündem içinde yayımlandı
      I
      ışıleldekci

ışıleldekci tarafından gönderilen son iletiler

İyi akşamlar arkadaşlar bugün konsoloslukla görüştüm söylendiği gibi 14 yaş altı çocukların vize başvurusu için bir randevu sayfasına yönlendiriyordu ya o sayfa evrakları kargoya vermek için olan bir sayfaymış fakat şöyle bir durum oldu 1 Ağustos tarihine en erken veriyor ve ben Ankara’da olmama rağmen beni İstanbul’a yönlendiriyor bu hatayla karşılaşan oldu mu

I
      ışıleldekci

@Hamuchera merbalar size Birşey danışmak istiyorum acaba doğru mu anladım eski sistem üzerinden 15Nisanda çoçuklarım için posta yollu vize müracaatı yaptım 10hafta geçti henüz talimat maili gelmedi yeni sistemde profil oluşturdum beni randevu almaya yönlendirdi bu randevu sizin dediğiniz gibi evrakları posta yollu ile gönderme randevusu mu acaba doğru mu anladım birde yeni sistemde D160 formumuzu nasıl güncelleyeceğiz bilginiz varmı acaba şimdiden teşekkür ederim

I
      ışıleldekci

@mustafa3453 aslında konsolosluğa defalarca mail attım çağrı merkezini aradım fakat hiçbir sonuç alamadım sizin göndermiş olduğunuz numarayı da tekrar arayacağım teşekkür ederim inşallah bir sonuç alabilirim

I
      ışıleldekci

Merhabalar bende 15 nisanda ais üzerinden başvuru yapmıştım yaklaşık 10 önce yeni yeni sistemden profil oluşturdum benim vizem olduğu için mülakatsız vize yönlendirmişti eski sistem fakat bu sistem beni randavu almaya yönlendirdi sistem hatası olduğunu düşünüp olmadım öylece bıraktım bugün 9 hafta geride kaldı bakalımişallah mail gelirse pasaportları yollayacağım.

I
      ışıleldekci

Bazı arkadaşlar talimat mailini kendim gönderdim demiş bu nasıl oluyor acaba yeni sistemde yapılıyormu, yeni sistemde profil oluşturdum ve bekliyorum

I
      ışıleldekci

Merhaba
      Sistemdeki hatalar konuşunda dönüş alan arkadaşlar var mı acaba bende bir kaç mail atmıştım ama malesef henüz bir dönüş alamadım 9 haftaya girdim ve ne yazık ki pasaportları daha gönderemedim.

I
      ışıleldekci

Merhabalar arkadaşlar bugün sabah yeni sistemde profil oluşturma işlemini iki çoçuğum için nihayet tamamladım diye düşünüyorun. Sisteme giriş yaptım 3 kısımda daha önce aldığım belge teslim seçeneği boş bırakılamaz hatası karşıma çıkmadı. Sistemde başvurunuz devam ediyor diyor 8 haftanın içindeyim evrakları posya vermek için mail bekliyorum o kadar uzun sürdü ki işallah bu hafta güzel bir haber gelir. D160 formunu göremedim yeni sistemde birde işlerleri hızlandırmak için tavsiyesi olan var mı acaba?

I
      ışıleldekci

@Hamuchera teşekkür ederim.

I
      ışıleldekci
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan merhabalar kolay gelsin paylaşımlarınızı okudum. Çok güzel bilgiler vermişsiniz. Bende bir konuda sizden yardım ediyorum. 4 Şubat tarihinde Ankara dan 10 yıllık Amerika vizesi aldım. Mart ayında 10 günlük kısa bir seyahattim oldu dönüş yaptıktan sonra yaşları 12 ile 8 olan iki oğlum için posta yollu ile 15Nisan tarihinde başvuruda bulundum harçları yatırdım. Sistem bana bekleme sırasına alındınız posta talimatı elinize ulaştıktan sonra pasaportları yollaya bilisiniz diye bir mail attı. Yaklaşık yedi haftadır passaportları göndermek için mail beklerken pazar günü yeni sistemde profil oluşturun maili geldi. İki oğlum içinde ayrı ayrı profil oluşturdum. Fakat son kısıma geldiğimde ''BELGE TESLİM SEÇENEĞİ BOŞ BIRAKILAMAZ UYARISI ALIYORUM'' konsolosluk yetkilileri mail atın demişlerdi attım onada cevap yok. Konu hakkında bilginiz varmı acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gündem içinde yayımlandı
      I
      ışıleldekci

Arkadaşlar merhaba yeni sistemde profil oluşturmuş yada oluşturmaya çalışanlar var mı acaba? Çoçuklarım için 15nisanda yapmış olduğum başvuru için yeni sistemde profil oluşturmaya çalışıyorum.Sürekli belge teslim seçeneği boş bırakılamaz diyor. Çoçukların yaşları 12-8 olduğu için mülakatsız göçmen olmayan vize kısmından ilerliyorum.
      BÜYÜKELÇİLİK:ANKARA
      VİZE SONRASI KATEGORİ: ANK 9. APPOİNTMENTS TO SUBMİT THE İNTERVİEW
      VİZE SONRASI KATEGORİ SINIFI ANKARA B1/B2
      VİZE SINIFI:B1-B2
      VİZE ÖNCELİĞİ: INTERVİEW WAİVER
      ŞEKLİNDE BİLGİLERİ GİRDİM YANLIŞ OLAN BİR KISIM VARMI ACABA?
      HATTAN SEBEBİNİ ANLAYAN VARMI?
      Defalarca konsolosluğu aradım fakat onlar yeni sistem hakkında ne yazık ki hiç bir bilgiye sahip değiller. Mail atmamı söylediler pazartesi günü mail attım fakat onada dönüş olmadı bekleme süreci gerçekten çok can sıkıcı?

I
      ışıleldekci