@ogzhn merhaba benımde 3 cocugum var 2 sının vizesini aldım 3 numaraya refused verdı konsolosluktan randevu almamızı istediler tekrar odeme yapıp randevu aldım
mustafa3453 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@gucarslan bey bilgilendirmeniz için teşekkür ederim @zeynep34 sizede teşekkür ederim vize onayımizi aldık iyi günler
mustafa3453 tarafından gönderilen son iletiler
-
@gucarslan bey bilgilendirmeniz için teşekkür ederim @zeynep34 sizede teşekkür ederim vize onayımizi aldık iyi günler
-
@BK84 merhabalar aynı durum bende de var benim mülakat tarihi Ekim ayında sonucu sonucu paylaşırsanız sevinirim iyi günler
-
Merhaba çocuklar için yakın zamanda randevu alıp giden var mı ? Hikayesini yazabilir mi?
-
@zeynep34. 15 agustostan sonra posta yolu ile cocuklara vize almını sonlandıracaklarmıs
-
2 Eylül 2025 itibariyle geçerli olmak üzere artık 14 yaşın altındaki kişiler için de mülakat zorunluluğu getirilmiştir. Haberleri var doğruluğu nedir?
-
@ogzhn merhaba benımde 3 cocugum var 2 sının vizesini aldım 3 numaraya refused verdı konsolosluktan randevu almamızı istediler tekrar odeme yapıp randevu aldım
-
RE: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba,
Benim eşimin vizesi mevcut cocuklarım var 2sinin vizesi mevcut 5 aylık kızım için vizeye müracaat edip evrakları konsolosluğa gönderdim ceac.state durum refused olarak gözükmektedir. Ne yapmam gerekli değerli bilgilerinizi bekliyorum İyi günler -
@dnmzmr merhaba red olusu ile alakalı konsolosluktan mail geldi mi?
-
@ışıleldekci +90 850 390 1950 nolu konsolosluk telefonunu arayıp durum hk. Bilgi alman saglıklı olur.