@ATS16 Teşekkürler, zaten garanti olur mu açısından değil daha mı mantıklı olur şeklinde sormuştum. Sağolun yeterli oldu cevap.
Koçero tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar, ilgili kura için excel dosyasına bakınca 135 kişi dosyasını viyanaya taşımış gözüküyor. Ama Austria sadece 34 kişiye vize vermiş gözüküyor listede. Bu demek oluyor ki geri kalan 101 kişi vize alamadı mı?
Koçero tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@şanslıbiremir Ben de viyanaya taşıdım, gelen mailde zaten yazıyor viyanaya taşınmıştır diye ekstra teğit edilecek bir durum yok. Şuan sadece bekleyeceğiz.
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Herkese merhaba, 6 aydan fazla ABD dışında kalınmamasını tavsiye ediyor herkes GC'yi aldıktan sonra. Bu 1 yıl içinde 6 aydan fazla kalınmaması anlamına mı geliyor yoksa vatandaşlık başvurusu yapana kadar geçecek olan 5 yıllık sürede mi toplamda 6 aydan fazla ABD dışında bulunmamalı?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@deebee Hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar. Benim farklı bir sorum olacak size süreci tamamlayanlardan biri olduğunuz için. Green cardı elde ettikten sonra ABD'ye taşınmak için gereken max süre nedir? 1 yıl içinde taşınmalı mı?
Ve internette gördüğüm temelli taşınım sonrasında 5 yıl boyunca max 1 yıl süresince ABD dışında olunabilir aksi halde oturum tehlikeye girer bilgileri doğru mu?
-
Merhaba, dosyamı viyanaya taşımak için mail attım ama bulunacağım adresi istiyorlar. Herhangi bir otel adresi mi vermeliyim yoksa geçen yıl kaldığım bir airbnb dairesi var onu mu versem?
-
@gucarslan Tekrar merhaba, ben geçen sene Amerika turistik vizesine başvurmuştum ve önümüzdeki 2 ekimde randevum var İstanbul'da. Bu sene de yeşil pasaport çıktı. Bu durum bir dezavantaj olmaz değil mi? Case number yüksek olunca AOS yapmak ne derece mantıklı Viyana'ya dosya taşımaya göre, ön görünüz var mı?
-
@ugursway Peki bu istenilen belgeler noter onaylı ya da yeminli tercüman çevirisi gerektiriyor mu dosyasını yurtdışına taşımayı düşünenler için?
-
KCC'ye dosyamı Viyanaya taşı mailini attıktan sonra eşimin dosyasını doldursam olur mu ? (talihli olan benim). Yoksa ikimiz de doldurup öyle mi taşıma talebinde bulunmalıyım?
-
@ATS16 Teşekkürler, zaten garanti olur mu açısından değil daha mı mantıklı olur şeklinde sormuştum. Sağolun yeterli oldu cevap.