Arkadaşlar selam, bugün Ankara’da mülakata girdim. Mülakat sonunda tebrikler vizeniz onaylandı dediler. Fakat bana sarı zarf vermediler. Pasaportunuz 2 hafta sonra elinize ulaşır dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hesap özetini de geri verdiler diploma ile beraber
nurettinx
@nurettinx
Antalya’da yaşıyorum
nurettinx tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@elbruz bilgi için teşekkür ederim. Mesajı yazdığım gün samimi bir arkadaşımın samimi bir arkadaşının adresini aldım. Hastane randevumu aynı gece aldım. Bugün de onay maili geldi.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Cem-Çeliker ben beyaz şişme mont ve bol kesim siyah pantolon ve yine bol oversize tişörtle gittim. Üzerinizde kötü durmuyorsa ne giydiğiniz önemli değil
-
Arkadaşlar selam, Büyükelçiliğe giderken 6 aylık banka hesap özetini tercümesi zorunlu mu?
nurettinx tarafından gönderilen son iletiler
-
@cantekin e postanızın gereksiz/spam kutularını kontrol ediniz. Bir de ustraveldocs'a (işin bu kısmından emin değilim tahmin yürütüyorum) yanlış mail girilmiş olma ihtimali var mı? Bu arada ben mülakattan önce adresimi antalya merkez depo olarak girmiştim ve ödeme ekranına yönlendirmemişti. mülakattan sonra gelen mail'e girerek adresimi güncelleyip iş yeri adresimi seçerek 1.144 küsür civarı ödeme yaptım. 4 iş gününde kargo bana ulaştı.
-
@MoltresMacto-0 Ustraveldocs'a gir, dili ingilizceye çevir, (türkçe dilinde o seçenek çıkmıyor sistemde eksiklik var galiba) transection completed'a bas belgeni yazdır seçeneğinden pdf olarak kaydet. ödemeyi mülakattan sonra gelecek mail'i tıklayarak yaparsın
-
@Umut-P 13K gibi rakamlara Ankara’da sıra gelme ihtimali bence var. DV2025 5K’lar mülakata ortalama temmuz gibi girdiler. Ben DV2026 olarak 5K dosya numaramla bu ay mülakata girdim. Bu sene Ankara çok hızlı.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Cem-Çeliker ben beyaz şişme mont ve bol kesim siyah pantolon ve yine bol oversize tişörtle gittim. Üzerinizde kötü durmuyorsa ne giydiğiniz önemli değil
-
@Haksta-0 size sarı zarf verdiler mi? Bana vizeniz onaylandı tebrikler, pasaportunuz 2 hafta içerisinde adresinize ulaşacak deyip diploma aslını be hesap özetini bana geri verdiler.
-
Arkadaşlar selam, bugün Ankara’da mülakata girdim. Mülakat sonunda tebrikler vizeniz onaylandı dediler. Fakat bana sarı zarf vermediler. Pasaportunuz 2 hafta sonra elinize ulaşır dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hesap özetini de geri verdiler diploma ile beraber
-
Arkadaşlar selam, Büyükelçiliğe giderken 6 aylık banka hesap özetini tercümesi zorunlu mu?
-
@aysegul selamlar, ustraveldocs'a kaydolurken bilgilerimizi girerken türkçe karakter mi? yoksa ingilizce karakter olarakmı yazacağız? teşekkür ederim.
-
@drbaykal selamlar. Diploma, hesap özeti gibi belgeleri konsolosluğa Türkçe mi verdiniz İngilizce mi? Türkçe de verebiliyormuşuz gibi okudum form’da. Yanlış okumadıysam