• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mustafa berat taşcı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 35
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mustafa berat taşcı

@mustafa berat taşcı

10
    İtibar
    67
    Profil Görüntülemeleri
    35
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir Yaş: 38

mustafa berat taşcı Takip etme Takip Et

mustafa berat taşcı tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar,
      2 kişi çıktığımız green card yolculuğunda artık 3 kişi olduk. Kızımızı da DS262 formuna eklememiz gerekiyor sanırım fakat bunun doğru yolu nedir? şimdiden dosyayı açtırmak mı yoksa görüşme esnasında bu işi yapmak mı? bu konuda yakın zaman da deneyim eden varsa tecrübeleri dinlemek isterim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı
    • RE: 2021 icin ek çekiliş ihtimali

Ek çekiliş olacağını sanmıyorum, şahsi fikrim
      Bu sene cov-19 dan dolayı alımlar daha fazla olur diye düşünüyorum ama çünkü baya kişi Amerika da öldü.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@onuru Tamamdır Teşekkür ederim.
      Konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

Selamlar arkadaşlar,
      İnşallah bu sene hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz, herkesin gönlünce olsun.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
      Aklıma takılan bir soruyu paylaşmak ve fikrinizi almak istiyorum. Bizim sıra numaramız 25 binlerde ve Ankara'da bu numaralara sıra gelme ihtimali düşük görünüyor. Bu nedenle dosyamızı başka bir konsolosluğa taşıma ihtimalini değerlendiriyoruz.

Vize Bülteni'ne baktığımda, Mayıs ayı için Avrupa bölgesinin 16 binlerde, Asya bölgesinin ise yaklaşık 6.500'lerde olduğunu görüyorum. Ancak, Excel tablosunda kontrol ettiğimde Hong Kong veya Tayland gibi ülkelerden 16 binlerdeki kişilere vize tarihleri verildiğini fark ettim.

Bu nasıl mümkün olabiliyor? Bunun mantığı ya da arka planı nedir?

Dünyanın her hangi bir ülkesinde kendi kategorinizde current (aktif) olduysanız mülakat alabilirsiniz.
      Şu anda EU 17500 AS ise 8250'de.
      Hong Kong'ta AS kategorisinde 8250 üstü kişiler mülakat alamazken 17500 altında olan kişiler mülakat alabilir.

Teşekkür ederim cevabınız için, Yani biz şunu da diyebiliriz o zaman dosyamızı asya da olması asya koşulları ile değil avrupa koşulları ile değerlendirilmemizi sağlıyor. O zaman asya nın vize kotasından değil ben yine numaram EU olduğundan Avrupanın vize kotasından alıyorum.
      Doğru mu yorumluyorum.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@Mehmet-Fatih-Aslan teşekkür ederim heyecanla bekliyorum, evet aynı sizin durumları yaşayacağız sanırım bizde. Eğer aktarmak isterseniz işlemleriniz tamamlandığında da özelden görüşmek isteriz bizde bizim için de çok büyük bir yol gösterici olacaktır eminim. Çok teşekkür ederim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Selamlar,
      Dosyayı Yurt dışıma taşınması konusunda karar verme sürecindeyiz, Buna istinaden hong kong yada bangkok arasında seçin yapmam gerekiyor.
      Bu noktada, Ulaşım, Konaklama, konsolostuk ve genel giderler açısından hangisi daha uygun ve kolay bir süreç. Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
      Araştırma yapıyorum sizlere de danışmak istedim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@nsercan Bu şekilde Otel adının yanı sıra adresinide ekledim gönderdim, özelliklede belirtim kalacağım adres diye bakalım. Teşekkür ederim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Merhaba arkadaşlar,
      Durum 221g olduktan sonraki süreçte neler olacak, yani ekim ayına kadar durum düzelmez ise iptal oluyor yoksa bu hakkı almaya hak kazandık ileri bir tarih misal 1 sene sonra herşey olumlu oldu bize vize basıp verilecek mi? bu konuda hakkında bilgisi yada fikri olan var mı?

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

mustafa berat taşcı tarafından gönderilen son iletiler

@melda22 Bende öyle biliyorum ama belki bu durumda farklı bir süreç yürütülür mü emin değilim, bununla alakalı bir açıklama da yok sanırım.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Merhaba arkadaşlar,
      Durum 221g olduktan sonraki süreçte neler olacak, yani ekim ayına kadar durum düzelmez ise iptal oluyor yoksa bu hakkı almaya hak kazandık ileri bir tarih misal 1 sene sonra herşey olumlu oldu bize vize basıp verilecek mi? bu konuda hakkında bilgisi yada fikri olan var mı?

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Merhaba arkadaşlar,
      2 kişi çıktığımız green card yolculuğunda artık 3 kişi olduk. Kızımızı da DS262 formuna eklememiz gerekiyor sanırım fakat bunun doğru yolu nedir? şimdiden dosyayı açtırmak mı yoksa görüşme esnasında bu işi yapmak mı? bu konuda yakın zaman da deneyim eden varsa tecrübeleri dinlemek isterim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@nsercan Bu şekilde Otel adının yanı sıra adresinide ekledim gönderdim, özelliklede belirtim kalacağım adres diye bakalım. Teşekkür ederim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Aslında Otel adını yazdım Otelin açık adresini istiyorlar o zaman doğru mu anlıyorum

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Merhaba, Dosya taşıma işlemi için [email protected] mail attık ve bugün bize bir mail attılar ama ne demek istediklerini anlayamadım açıkçası, bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? Dosya taşındı mı yoksa zaten dedikleri adrese mail attım aslında.
      Atmış olduğum mail de kalmayı planladığım otele kadar yazdım.
      Gelen Mail;

**Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
      If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.**

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Selamlar arkadaşlar, Yakın tarihli amerika için vize randevusu bulabilirsem ve vize alabilirsem, turist olarak amerika ya gidip işlemlerime oradan devam edebilir miyim?
      Bu konuda bilgisi olan var mı?
      Dosya numaram yüksek ve taşıma yapacağım ama buda bir seçen ise bunu da denemek istiyorum açıkçası.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

Selamlar,
      Dosyayı Yurt dışıma taşınması konusunda karar verme sürecindeyiz, Buna istinaden hong kong yada bangkok arasında seçin yapmam gerekiyor.
      Bu noktada, Ulaşım, Konaklama, konsolostuk ve genel giderler açısından hangisi daha uygun ve kolay bir süreç. Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
      Araştırma yapıyorum sizlere de danışmak istedim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@Serapp teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı

@Mehmet-Fatih-Aslan teşekkür ederim heyecanla bekliyorum, evet aynı sizin durumları yaşayacağız sanırım bizde. Eğer aktarmak isterseniz işlemleriniz tamamlandığında da özelden görüşmek isteriz bizde bizim için de çok büyük bir yol gösterici olacaktır eminim. Çok teşekkür ederim.

mustafa berat taşcı
      mustafa berat taşcı