Herkese tekrardan merhaba, dün viyana'ya sabah 8 civarında dosya taşımayla ilgili mail attım öğleden sonra mailime olumlu dönüş yaptılar. Ancak mailde temmuzdan sonra schengen vizemin başladığını söylemiştim ama haziran ayına randevu vermişler
tekrardan tarihi değiştirmekle ilgili mail atacağım. Küçük tecrübemi paylaşmış olayım bugünlerde dosya taşıma için mail atacak olan arkadaşlar için.
hüzünlükedy
@hüzünlükedy
hüzünlükedy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Falcon-1 merhaba hangi bankadan ingilizce döküm alabildiniz acaba?
-
viyana sağlık görüşmesi mmr kkk aşısı tek doz yeterli miYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
yıllar önce 1 doz vurulduğum sistemde görünüyor ancak iki doz görünmüyor antikor testimde ise pozitif olduğu için doktor ikinci doz aşıyı vermiyor acaba orada mı vurulacağım yada yeterli olacak mı
hüzünlükedy tarafından gönderilen son iletiler
-
viyana sağlık görüşmesi mmr kkk aşısı tek doz yeterli miYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
yıllar önce 1 doz vurulduğum sistemde görünüyor ancak iki doz görünmüyor antikor testimde ise pozitif olduğu için doktor ikinci doz aşıyı vermiyor acaba orada mı vurulacağım yada yeterli olacak mı
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Falcon-1 merhaba hangi bankadan ingilizce döküm alabildiniz acaba?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar 5 ağustos için viyada randevum var. DS260 formumda soy adımda harf hatası yapmıştım güncellersem eğer randevum iptal olur mu bir de eğer güncellemeye basarsam her şeyi baştan doldurmam gerektiğini duydum doğru mu?
-
Herkese tekrardan merhaba, dün viyana'ya sabah 8 civarında dosya taşımayla ilgili mail attım öğleden sonra mailime olumlu dönüş yaptılar. Ancak mailde temmuzdan sonra schengen vizemin başladığını söylemiştim ama haziran ayına randevu vermişler
tekrardan tarihi değiştirmekle ilgili mail atacağım. Küçük tecrübemi paylaşmış olayım bugünlerde dosya taşıma için mail atacak olan arkadaşlar için. -
Herkese Merhaba! Schengen vizemi aldım Temmuz ayının başında başlayacak vizem. 11 binlerdeyim ve dosyamı Viyana'ya taşımayı düşünüyorum. Taşıma işlemini sizce ne zaman yapmalıyım en sağlıklı olanı ne zaman konsolosluğa mail atmak? Bir de Viyana'dan daha önce vize alan varsa iletişime geçebilir miyim? Şimdiden çook teşekkür ederimm

-
@erenas ben de dosyamı tasıyacagım kac ay önceden dosya taşıma için yazmalıyız sizce? benım siram 11 binlerde schengen vizem de temmuz başında başlıyor şuan yazmam çok erken mi olur diye düşünüyorum
-
@Serapp Peki Viyana'ya dosyamı taşırsam ve schengen vizesi çıkmazsa Türkiye'ye dosyamı geri alabiliyor muyum?
-
Merhaba, foruma yeni katıldım, çok yardımcı oldu teşekkür ederim. Birkaç soru sormak istiyorum. Case numaram 11xxx. Viyana'ya dosya taşımayı düşünüyorum ancak yeşil pasaportum ve schengen vizem yok. Schengen için Almanya'ya başvurdum. (Ablam orada yaşıyor avantaj olur diye düşündüm.) Henüz Almanya'dan randevu almadım ancak;
1- Daha Almanya'dan randevu almadan dosyamı Viyana'ya taşımalı mıyım?
2-Numaram aktif olduğu için Viyana'daki konsolosluğa direkt mail atmam gerekiyor değil mi?
3- Viyana'ya normal şartlarda dosyanın taşınması ve randevu atanması ortalama ne kadar sürüyor? Ayrıca numarası aktif olup bu işlemi yapan var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.