• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. elevatorbird
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

elevatorbird

@elevatorbird

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

elevatorbird Takip etme Takip Et

elevatorbird tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kanada göç edilecek bir ülke mi? Sizce neden kötü?

amerikada florida tampa ve miami bir süre yaşadım sonra kanadaya geçtim 5 aylığına vancouver ve akabinde 6 ay montrealde yaşadım açık ara diyebilirimki kanada yaşam masrafları çok pahalı. Amerika kanadaya göre yaşamak açısından daha iyi. Kanadada uberle filan geçim sağlanmaz.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird
    • RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@XFatihX amerikada florida tampa ve miamide yaşadım sonra kanadaya geçtim bu açıkladığınız işler ve kazançlar ile memnun olan zengin olan tek bir kişi görmedim. Amerika kanadaya göre çok daha iyi ve kanada çalışma için uygun bir yer değil geldi bana. Kanadada uberle geçinebilen yok , kazanç yetersiz kalır günlük harçlık çıkar cebine

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird

elevatorbird tarafından gönderilen son iletiler

@MySea 2 sene önceki yaşam ile şuanki çok farklı. Bilet satarak ancak asgari ücret kazanır belkide parttime ise kazanamaz bile. Torontoda ev kiraları bodrum katlar 2500 cad. Ev kiralaması bile yapamaz. Öğrenci ise zaten ya yurtta kalıyordur yada homestay konaklama aile yanı oda kiralama. Okul içinde en az 20 bin cad cebinden çıkmıştır.
      Kanadaya giden biraz yaşayıp sonra geri dönüyor eskiden uzun süre yaşıyorlarmış ama şimdi tam tersi.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird

@jumpmaxi Çok doğru. Geçim zor ve hayat çok pahalı. amerika daha iyi kanadaya göre

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird

@Seda-Uysal-Avcı montrealde yaşadım bu dediğin 1500 dolara ev yok. Oda kiralama var.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird
    • RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@XFatihX amerikada florida tampa ve miamide yaşadım sonra kanadaya geçtim bu açıkladığınız işler ve kazançlar ile memnun olan zengin olan tek bir kişi görmedim. Amerika kanadaya göre çok daha iyi ve kanada çalışma için uygun bir yer değil geldi bana. Kanadada uberle geçinebilen yok , kazanç yetersiz kalır günlük harçlık çıkar cebine

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird

amerikada florida tampa ve miami bir süre yaşadım sonra kanadaya geçtim 5 aylığına vancouver ve akabinde 6 ay montrealde yaşadım açık ara diyebilirimki kanada yaşam masrafları çok pahalı. Amerika kanadaya göre yaşamak açısından daha iyi. Kanadada uberle filan geçim sağlanmaz.

Kanada içinde yayımlandı
      E
      elevatorbird