• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. myof61
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 41
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 3
    • Gruplar 0

myof61

@myof61

13
    İtibar
    133
    Profil Görüntülemeleri
    41
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

myof61 Takip etme Takip Et

myof61 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Sevgili Forum Ailesi;Öncelikler Burada geçirmiş olduğum vakitlerin ve deneyimlerin bütün sürecim boyunca aklıma takılan her bir sorunun cevabını veren değerli forum yönetici ve yetkililerinin büyük saygıyı hak ettiklerini bildirmek isterim.
      2024-2025 kazananı olarak neler yaşadığımı bu süreçte sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum umarım süreci devam eden arkadaşlarımda bu duygularla deneyimlerini paylaşabilirler. Ankara Unganlar deneyimimi kısa bir özetle geçiyorum çünkü çok basit bir işlemden geçilip sarı zarfınızı alıyorsunuz aile hekimine gider gibi gidip alacağınızı aklınızdan çıkarmayınız tecrübe ederek söylüyorum sosyal medya platformlarında insanlar çok basit bu işlemleri çok zormuş gibi anlatıyorlar insanları yalandan yere tribe sokuyorlar hiç birini dinlemeyin boşuna kafanızı böyle basit işlemlerden doldurmayın. 2 nisanda olan ankarada ki mülakatımı heyecanla beklerken bayram arası girdiği için bayram tatili nedeniyle 30 nisana uzatıldı inanın 1 yıldan fazladır beklediğim mülakat tarihim o bir ay uzatılan tarihten daha hızlı geçti gerçekten sonrasında 30 nisan geldi çattı yüksek adrenalin ile içeri girdim ama içeri girdiğim de gerçekten olayın en kolay ve rahat geçtiği yerin mülakat yeri olduğunu anladım bütün heyecanım stresim keyifli bir rahatlamayla sonlandı içeri girene kadar elbette stres yapacaksınız ama öyle insanlara rahatlıkla vize verdiklerini göreceksiniz ki sizlerde daha emin olacaksınız kendinizden çünkü şunu anladım adamlar vize vermemek için değil vermek için uğraşıyorlar bundan emin olun ve sonrasında bana sıra geldi herşeyime okey verdi ama daha önce rusyada 18 ay kadar çalıştığım için benden onların istediği kriterde adli sicil belgesi almamı istediler ben istanbul rus konsolosluğundan bir kağıt almıştım onu kabul etmediler ve pasaportum ile beraberinde bir sarı kağıt verip bunu temin ettikten sonra bize gönderin hepsini işleminize devam edelim dediler tabiki ben belli etmesem de büyük bir hayal kırıklığı ve yıkım yaşadım ama o sarı kağıt az da olsa içime su serpmişti 30 nisandan sonra yaklaşık 3 ayda o evrağı rusyada bir tanıdık bularak vekalet verip çıkarttım 14 temmuzda ankara da mahall ankaranın altında bulunan vfs global şirketine teslim ettim sonra derin bir bekleyiş ile beraber vfs sisteminden devamlı takip ettim acaba gönderdiler mi gönderecekler mi araya kaynar mı uzun sürer mi offf Allahım yazarken yaşadım o anları 14 temmuzda verdim şansıma yine 15 temmuz resmi tatili vardı 16 temmuzda vfs sisteminden yazdım evrağımın durumu nedir diye cevap alamadım çünkü teslim ederken bana bu evrakları 1 güne teslim ediyoruz demişlerdi sonra derin bir bekleyişin ardından cuma sabahı işe giderken ceac sisteminde resfued gözüken durumum A P ye döndü benim heyecan yine tavan artık evrağın konsoloslukta olduğundan emin oldum inanın gittim bir pastaneye oturdum kahvaltı söyledim 5-10 dakika sonra birdaha girdim ki…. Issued olmuştu Çok şükür bir anda iştahım kesildi kahvaltımı dahi yiyemedim yaklaşık 2 gün önce pasaportumun vfs ye gönderildi mailini aldım şuan ankaradayım ve pasaportumu teslim aldım bütün bu serüvende geçirmiş olduğum stres yorgunluk heyecanlı bir rahatlamaya döndü Elhamdülillah bu bekleyişte olan yada bu yolun hayalini kuran arkadaşlarıma tavsiyem emin olun ekstrem bir durumunuz yok ise işin sonunda vizenizi kolay bir şekilde alıyorsunuz bu süreçte size şiddetle söylüyorum ki bu süreci abartan büyüten insanlardan uzak durun dinleyemin uzaktan selam verin merhaba demeye vaktiniz olmasın ve yine unutmayın ki memurlar size vize vermemek için değil vermek için uğraşıyorlar bu forum benim her zaman hayatımda olacak inşallah amerikada da kolay bir şekilde hayata tutunur hak ettiğimiz emeğimizin karşılığını alacağımız bir hayat yaşarız ben devamlı takipte olacağım tecrübe ettiğim sorularınıza cevap vermeye işlerinizi kolaylaştırmak için takipte kalacağım kalın sağlıcakla Allah’a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      myof61
      myof61
    • RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

İnşallah hepiniz de biran önce sorunsuz vizenizi alırsınız AP durumum yurt dışından adli sicil belgesi almamdı rusyadan o sebepten AP ye kalmıştım vekalet yoluyla aldım ankara konsolosluğuna gönderdim sürecim bugün tamamlandı.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      myof61
      myof61
    • RE: Green Card Alırken Vucuttaki Dövme Problem Yaratır mı ?

Cevap: Green Card Alırken Vucuttaki Dövme Problem Yaratır mı ? Öncelikle merhabalar,20 Mart unganlar için muayene olmaya geldim bende herkes gibi dövme sıkıntı olurum diye araştırma yaptım bir çok kez tedirginlikler yaşadım tabiki ama şunu bilmenizi isterim bazı insanlar olayları gerçekten çok abartıp insanları gereksiz yere strese sokuyorlar.. Ben buraya geldim gerekli muayeneleri oldum en son muayenemi Mehmet ungan hocanın eşi yaptı çok mütevazi ve hoş sohbetli bir kadın belirteyim bunuda :)) üzerinizi iç çamaşırı kalacak şekilde çıkartıp bir önlük veriyorlar giyorsunuz hemen peşinden hoca geliyor sohbet tadında sorular soruyor işlemini hızlıca yapıp iğneyi yani bitiriyor benim göğsüm de ve iki kolumda komple kaplama dövmem var bana sadece görünenler dışında bir dövmeniz var mı pircing varmı uyuşturucu alkol vs hızlıca sorular sorup yok ise yok deyip devam ediyor yani aaa dövme var bakayım ne dövmesi altında birşey varmı üstünde birşey varmı gibi incelemelerde kesinlikle bulunmadı size tecrübe edinmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum normal aile hekimine nasıl gidip muayene oluyorsanız ondan daha rahat bir şekilde gidip muayenenizi olun ve çıkın zaten dediğim gibi kesinlikle vücudunuzu incelemiyor yani görünmeyen bir yerinizde birşey varsa bile söylemenize gerek dahi yok hızlıca iğneyi vurup gönderiyor sizi. bazıları gerçekten abartıyor insanları yok yere paniğe sokuyorlar ameliyat iziniz varsa bile görünmeyecek yerdeyse aa hocam ben ameliyat oldum bu raporum buda izi yada raporum yok nasıl izah ederim gibi düşüncelere kapılmayın dediğim gibi gidin normal doktora gider gibi önlüğü giyin iğnenizi olun ve çıkın bu kadar basit umarım gönlünüze su serpmişimdir…

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      myof61
      myof61
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@akara detayları paylaşırsanız seviniriz

Bankacılık içinde yayımlandı
      myof61
      myof61
    • RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@BRKSSS merhaba bende yurt dışı adli sicil belgesinden ap kaldım belgeyi aldım bir kaç gün önce ankaradaki vps globala gittim elden direk teslim ettim randevu filan gerekmiyor green card için

myof61
      myof61

@Flight101 teşekkür ederim sizlerinde inşallah ✋

myof61
      myof61
    • RE: Green Card Alırken Vucuttaki Dövme Problem Yaratır mı ?

@begumm yok bende böyle bir uyarı olmadı bir bilgim yok maalesef

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      myof61
      myof61

@aliaytac41 tebrikler broo

myof61
      myof61
    • RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@canjaws merhaba ben yaklaşık 17 yıl önce moskowada çalıştım yaklaşık 18 ay kadar şimdi Nisan 2 de vize görüşmem var ve İstanbul da yaşıyorum eski pasaportum dan eser yok yeni pasaportum var geçen sene çıkarttım onu da benim adli sicil kaydı almam gerekiyor sanırım Moskova’dan nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum zamanım kalmadı mülakat için lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor en hızlı şekilde nasıl alırım bu sicil kaydımı ?

myof61
      myof61
    • RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@gucarslan reis sen bilgili birisin heryerde de görüyorum ben istanbulda yaşıyorum rusyadan adli sicil belgesi alacağım türkiyede onu ingilizce tercüman yaptıracağım abd nin resmi sitesine baktım apostil yazmıyor yaptırmazsam sıkıntı olur mu ?

myof61
      myof61

myof61 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

Selamlar Arkadaşlar; Ben 3 eylül’de Abd’de olacağım İnşallah green card ile şöyle bir sorum var. Evleneceğim biri var Türkiye’de onunla Türkiyeye gelip evlensem sonrasında onu abd’ye götürmem nasıl olur zor bir süreç diye okumuştum bunun en hızlı ve kesin sonuçlu olması için nasıl bir yol seyretmem gerekiyor lütfen tecrübelerinizi bilgilerinizi söyleyin teşekkürler şimdiden…

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      myof61
      myof61

@aliaytac41 tebrikler broo

myof61
      myof61

@ATS16 teşekkür ederim

myof61
      myof61

@ATS16 henüz hiç birşey yapmadım 😄

myof61
      myof61

@akara 20k yada daha üstü götüreceğim inşallah dediğiniz gibi olur bir sıkıntı yaşamam malum dil bilmiyorum anlaşamam kendimi ifade edemem diye endişeliyim

myof61
      myof61

@akara ben direkt üzerimde götürmeyi planlıyorum sıkıntı olur mu ?

myof61
      myof61

@akara peki benim ingilizcem yok formu nasıl doldurabilirim birde ne tür bir forum yani borç para aldım vs desem sıkıntı olur mu

myof61
      myof61

@ozgurs bende olumlu şeyler görmediğim için kendim teslim alma seçeneğini seçtim ama sizinkide gelir tabiki benim süreç yorucu geçtiği için bu sebeptende yorulmamak için elden teslim almaya gittim

myof61
      myof61

Arkadaşlar şimdi ilk kez abd ye gireceğim 20 veya 21 bin dolar üzerimde giriş yapamazmıyım ?

myof61
      myof61

@ozgurs pasaportunu ptt den bekleme ankara da MAHALL ANKARA diye biryer var onun altında vfs global şirketinden almalısınız

myof61
      myof61