Merhabalar 6 Ağustos mülakat tarihi verildi şimdi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz
seahawk tecnical
@seahawk tecnical
seahawk tecnical tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba benim numaram 2025EU00006146 FAKAT HALA MAİL GELMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR
seahawk tecnical tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@seahawk-tecnical mülakattan önce gerekli bütün evrakların listesi için bir mail alacaksınız zaten.
daha fazla bilgi için aşağıdaki linki inceleyin;https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/
Merhabalar evraklar içim mail gelmedi daha
-
Ankara dan vize alan var mı acaba en son olarak
-
@sarpzuckr merhabalar benimde 6 Ağustos ama Ankara'da evrak olarak neler hazırladınız paylasirmisiniz
-
RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalımTexas içinde yayımlandı
@Raskolnikov merhaba benim 6 Ağustos mülakat tarihim ais kaydı yaptırmak gerekiyormuş nasıl yaptiracagim
-
@Flight101 merhabalar Excel tablosunda ismim gözükmüyor nasıl yapacagim bilgi verir misiniz.
-
Merhabalar 6 Ağustos mülakat tarihi verildi şimdi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba benim numaram 2025EU00006146 FAKAT HALA MAİL GELMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR