Merhabalar hongkong vize mülakatı için hazırladıgım asıl lise diplomamın noter onaylı apostilli hali mevcut e devletten cıkarılan mezuniyet belgesini o yüzden cıkarmadım fakat aklıma takıldı belki kare kodlu halinide isteyebilirler diye fakat mezun olduktan sonra kız meslek lisesine dönmüş e devlette o şekilde görünüyor yani görüşmede dile getirmem gerekiyor bunu sizce e devletten onuda cıkarmam daha güvenli olurmu aslıyla birlikte teşşekürler herkese emekleri için
sarpzuckr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
sarpzuckr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar hongkong vize mülakatı için hazırladıgım asıl lise diplomamın noter onaylı apostilli hali mevcut e devletten cıkarılan mezuniyet belgesini o yüzden cıkarmadım fakat aklıma takıldı belki kare kodlu halinide isteyebilirler diye fakat mezun olduktan sonra kız meslek lisesine dönmüş e devlette o şekilde görünüyor yani görüşmede dile getirmem gerekiyor bunu sizce e devletten onuda cıkarmam daha güvenli olurmu aslıyla birlikte teşşekürler herkese emekleri için
-
@onuru haklisiniz farkettim 1 ay gecerlilik sureleri var tekrardan cikarma gerekicek mecbur sagolun cok yardimci oldunuz
-
@onuru merhabalar onur bey 24 haziranda belgelerimi e devletten cikardim 7 agustosta mulakatim var coktan tercumelerinide yaptirdim dosyam hazir 1-2 aylik bir uzunluk sorun cikartirmi belgelerde
-
merhabalar dosyamı haziran ayında taşımıştım hongkong a , saglık randevum için dr nicolson ın istedigi 1x1.5 boyutunda fotograf ayarlayamıyor fotografcı boyutu cok önemlimi yoksa yakın olması yeterlimidir ? belge toplama sürecindeyim fakat apostil etme konusundada kararsızım bazı deneyimler sadece tercümeler yeterli oldugunu okudum bazılarıda yapılması gerektigini önerdi fikirlerinizi almak istedim. temmuz-agustos arasında vize mülakatı olan arkadaşlarla iletişime gecebiliriz eger isterseniz