• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yuzu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 17
    • Takipçiler 6
    • Konu 0
    • İleti 37
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yuzu

@yuzu

15
    İtibar
    187
    Profil Görüntülemeleri
    37
    Takipçiler
    17
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yuzu Takip etme Takip Et

yuzu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Merhaba herkese daha önce aos için bu başlıkta sizlerin deneyim ve tavsiyelerini almıştım. Numaram sonlarda oldugundan ve bülten yavasladıkça bu süreçte sizlerin deneyimlerini görmek,endişelerinizi heyecanınızı paylaşmak, tavsiyelerinizden yararlanmak kendi durumum için deneyimlerinizden çıkarım yapmaktan başka yapacak birşeyim olmadı. bulten, ofis performansları derken AOS benim durumum için gün gittikçe tercih edilmeyecek bir yola dönüştü. Ozellikle deneyimlerini ve fikirlerini paylaşan @erenotti ye çok tesekkur borcluyum. Bülten, fam, maddi süreç, ve bu süreçten geçen arkadaşların deneyimlerini değerlendirerek dosya transferini seçme kararı aldım. Umarım bu surec herkes için en güzel şekilde ve kolaylıkla ilerler. Burayı okumaya ve sizlerin endişelerinizi ve sevincini paylaşmaya devam edeceğim. Sevgiler ile 🙏🏻

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      yuzu
      yuzu
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@flapjack rica ederim evlat gibiler insan cok endiseleniyor onlar icin haklisiniz. bizimki de 12 yasinda bizlerde sizin durumundayiz inanin. bizimki de 8 kilo ama tasima cantasiyla 8 kusur oluyor o yuzden sanirim alt kisimda ucmasi gerekebilir. biz sizlerden once gerceklestirecegiz ucusumuzu zaten burada deneyimlerimizi tum detaylar ile paylasiriz. Cok tesekkur ederiz sizlere de guzel ve kolay ucuslar dileriz simdiden

Yolculuk içinde yayımlandı
      yuzu
      yuzu
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Ömer-Pirinçcioğlu tebrik ederim hayatınızın bu yeni sayfası siz ve aileniz için en güzel şekilde olsun. Burada sizlerin çabalarınızı görmek endişeleri paylaşmak ve güzel sonuçlarada sevincinizi paylaşmak çok degerli. Yeni hayatınızın keyfini sürmeniz dileğiyle

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      yuzu
      yuzu

Merahaba herkese, Biz case no yuksek oldugu icin AOS yolunu sectik. Subat/Mart ayinda gelmeyi planliyoruz. Surec boyunca LA ve civarlarinda ikamet edecegiz. Annem, Ben ve kucuk bir kopegimiz var. AOS sureci cok masrafli oldugu icin ev arkadasi ariyoruz. bizlerle beraber bu sureci yasayan ve surec boyunca ev arkadasligini dusunen varsa bizimle iletisime gecebilir.

yuzu
      yuzu

@gloria evet min 7500 oluyor biz yaninda genel kan sayimi vs istedik hazir kan alinmisken 10 odedik veterinerimize.

yuzu
      yuzu
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Merahaba herkese, Biz case no yuksek oldugu icin AOS yolunu sectik. Subat/Mart ayinda gelmeyi planliyoruz. Surec boyunca LA ve civarlarinda ikamet edecegiz. Annem, Ben ve 12 yasinda kucuk bir kopegimiz var. AOS sureci cok masrafli oldugu icin ev arkadasi ariyoruz. bizlerle beraber bu sureci yasayan ve surec boyunca ev arkadasligini dusunen varsa bizimle iletisime gecebilir.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      yuzu
      yuzu

@RuhunGemisi Tebrik ederim. Hem evliliğinizi hem de GC nizi kutlarım. Eşiniz ve Size yeni hayatınız da başarılar umarım her şey sizler için kolaylıkla güzellikle hallolur. Amerikaya gidiş deneyimlerinizi de okumak nasip olur inşallah.

yuzu
      yuzu

titre gununden itibaren 28 gun beklenmeli giris icin. Ama zaten titre alindigi, sonuclandigi ve cdc rezervasyonu vs yapildigi icin sure tamamlaniyor. titre testi icin herhangi bir sure yok avrupa gibi. rabies and microchip form max 30 gun gecerli ona gore bir tarih girmenizi oneririm. Herhangi bir sey olursa lutfen mesaj atin. ben de surekli cdc ve bu sureci paylasan kisiler ile bilgi alip veriyorum. ozellikle 1 agustostan itibaren tum kurallar cok katilasti.

Screenshot 2024-11-15 180103.png

yuzu
      yuzu
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@Flight101 teşekkür ederim. Maaliyetleri hesaplarken bazı giderler konusunda az çok fikir verdi bana.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      yuzu
      yuzu

@unclesam il tarım daki veteriner hekim sanırım

yuzu
      yuzu

yuzu tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

@emr19 20-22.5k arası gelebilir diye düşünüyorum sonra ki ay da 24-27 gelebilir. Bakalım hangi sayıları göreceğiz her bülten şaşırtıyor malum

yuzu
      yuzu

@RuhunGemisi Tebrik ederim. Hem evliliğinizi hem de GC nizi kutlarım. Eşiniz ve Size yeni hayatınız da başarılar umarım her şey sizler için kolaylıkla güzellikle hallolur. Amerikaya gidiş deneyimlerinizi de okumak nasip olur inşallah.

yuzu
      yuzu

@firat-aksoylu serapp hanimin paylaştığı mail örneğine bakabilirsiniz. Yardımı olacaktır.

yuzu
      yuzu

Merhaba herkese daha önce aos için bu başlıkta sizlerin deneyim ve tavsiyelerini almıştım. Numaram sonlarda oldugundan ve bülten yavasladıkça bu süreçte sizlerin deneyimlerini görmek,endişelerinizi heyecanınızı paylaşmak, tavsiyelerinizden yararlanmak kendi durumum için deneyimlerinizden çıkarım yapmaktan başka yapacak birşeyim olmadı. bulten, ofis performansları derken AOS benim durumum için gün gittikçe tercih edilmeyecek bir yola dönüştü. Ozellikle deneyimlerini ve fikirlerini paylaşan @erenotti ye çok tesekkur borcluyum. Bülten, fam, maddi süreç, ve bu süreçten geçen arkadaşların deneyimlerini değerlendirerek dosya transferini seçme kararı aldım. Umarım bu surec herkes için en güzel şekilde ve kolaylıkla ilerler. Burayı okumaya ve sizlerin endişelerinizi ve sevincini paylaşmaya devam edeceğim. Sevgiler ile 🙏🏻

yuzu
      yuzu

@Ömer-Pirinçcioğlu tebrik ederim hayatınızın bu yeni sayfası siz ve aileniz için en güzel şekilde olsun. Burada sizlerin çabalarınızı görmek endişeleri paylaşmak ve güzel sonuçlarada sevincinizi paylaşmak çok degerli. Yeni hayatınızın keyfini sürmeniz dileğiyle

yuzu
      yuzu
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 cok tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin bir yazinizda international aşı kartı örneği buldugunuzu ve paylasacaginizi yazmissiniz. onu da doldurttunuz mu? benim de tek bobregim var o yuzden cok ilac ve asilar agir geliyor vucuduma. yormak istemiyorum bobregimi arka arkaya bir cok asi ile. o yuzden burada antikor testi yaptiririm diye dusundum. bebeklik orijinal ingilizce asi kartim var umarim kabul ederler. asilari da tanidik doktor ile halletmeyi dusunuyorum umarim amerikada ekstra asi yapmaya kalkmazlar.

yuzu
      yuzu
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 merhaba peki aile hekimi isledi mi yoksa ilce saglik mudurlugune mi gittiniz e nabiz a isletmek icin? bir de asi kartimi olmasi lazim yoksa asilar kisminda olsa yeter mi o ikisinin ayrimini cok anlayamadim

yuzu
      yuzu

@flapjack rica ederim evlat gibiler insan cok endiseleniyor onlar icin haklisiniz. bizimki de 12 yasinda bizlerde sizin durumundayiz inanin. bizimki de 8 kilo ama tasima cantasiyla 8 kusur oluyor o yuzden sanirim alt kisimda ucmasi gerekebilir. biz sizlerden once gerceklestirecegiz ucusumuzu zaten burada deneyimlerimizi tum detaylar ile paylasiriz. Cok tesekkur ederiz sizlere de guzel ve kolay ucuslar dileriz simdiden

yuzu
      yuzu

@flapjack kuduz asisi yaptirildiktan sonra 28 gun sonra titre icin kan alinip yollaniyor. Eger kuduz asisinin tekrar asilarini bosluksuz yaptiriyorsaniz titre testi suresiz gecerli oluyor. Ama kuduz tekrar asilari arasinda 1 gun bile bosluk birakirsaniz titre gecersiz oluyor. yani aralikta yaptirirsaniz asiyi, asidan 28 gun sonrada titre yollarsaniz. yazin yine gecerli olur.
      ornek veriyorum siz aralikta yaptirdiniz 28 gun sonra titre yaptirdiniz titre sonucunuz gecerli geldi
      2025 araliga kadar titre gecerli
      2025 aralikta kuduz asi tekrarini bir gun bile gecikmeden yaptirdiniz , eski titre yine 2026 araliga kadar gecerli
      boyle boyle devam ediyor.
      ama 2025 aralikta kuduz asini ayni tarihten sonra geciktirip yaptirirsaniz 1 gun bile olsa eski titre sonucu gecersiz.

yuzu
      yuzu

@Borderline yetişebilir. normalde titre testi 2 aya kadar bulabiliyor. Zaman alan süreçler şu şekilde;
      Kuduz aşısı yapılıyor
      28 gün sonra titre için kan alınıp gönderiliyor
      Titre testi sonuçlanıyor (2 hafta-2 ay)
      Cdc formu yollanıyor
      Cdc rezervasyonu yaptırılıyor (min uçuştan iki hafta önce iki haftadan kısa süre içinde kabul etmiyorlar)
      Diğer evraklar zaten son günlerde alabildiğiniz evraklar rabies form ve sağlık formu o yüzden süre açısından tehlike arz etmez onlar.
      Biz kan göndermiştik 13 ünde bugün çıkmış 12 günde çıktı o yüzden yetişebilir diye düşünüyorum. 3 haftadan önce rezervasyonu yaptırsanız 2 hafta titre sonuçlanması. 6 haftayı bulur, aşınız yok ise + 4 hafta.

yuzu
      yuzu