@yuzu bulamadım iletebilme imkanınız var mı? Birçok mail örneği gördüm ama hiç birinde bu konu hakkında bir bilgi görmedim.
firat.aksoylu
@firat.aksoylu
firat.aksoylu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Dosyası aktif olmadan dosyasını Hongkong'a taşıyan arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim.
"Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed." Mailden anladığım kadarıyla benden bu süre zarfında Honkongta hangi adreste ikamet edeceğimi soruyor. Bu mail ile karşılaşan oldu mu ? -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Case numrası 29XXX ve başka ülkeye dosya taşıma ihtimalim imkansız denebilecek kadar düşük, olma ihtimali %10 lara mı düşüyor yoksa imkansız gibi birşey mi? Daha önceki seneki sayılara baktığımda eğer herkes güncelledi ise Ankara'da mülakata giren kimse olmamış gibi herkes ya yurt dışında girmiş yada çağrılmamış gibi izlenimim oldu. Bu konuda bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. herkes hakkında hayırlısı olsun.