• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. oguzhansxd
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

oguzhansxd

@oguzhansxd

0
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Türkiye Yaş: 24

oguzhansxd Takip etme Takip Et

oguzhansxd tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, Katar büyükelçiliğinde greencard mülakatına girebilir miyim ? Şuan en mantıklı 3 mülâkat yeri sizce hangi yerler ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      oguzhansxd

@bahar_aydin Merhaba, ben de önce Schengen vizesine başvuracağım eğer alabilirsem KCC'ye mail atıp dosyamı Viyana'ya taşıyacağım. Benden adres istediklerinde orada kalacağım otelin adresini versem oluyor mu ?

O
      oguzhansxd

@EzgiLera Estağfurullah tabii ki yazılanları okuyorum sadece @siraç Bey'in dosyanız daha current olmadı cümlesini yanlış anlamışım. Ayrıca bir şeyi kaçırdım sanırım. @siraç Ben öncelikle konsolosluklarla yazışmadan KCC aracılığı ile dosyamı değiştireceksem, dosyamı aktardığım yeni konsolosluğun beni kabul edeceğini nereden bileceğim ? Bu noktayı tam anlamadım.

1- Konsoloslukla konuş
      2- Konsolosluk kabul ederse KCC'ye mail at ve dosyanı oraya taşıt.

şeklinde mi ilerlememiz lazım ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

O
      oguzhansxd

@siraç Dosyamın current olmasını beklememem söylendi önceki yazışmalarda...

O
      oguzhansxd

@EzgiLera Bu arada Excel listesine nasıl gireceğim ? Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim.

O
      oguzhansxd

@EzgiLera Cevaplarınız için teşekkür ederim. Öyleyse ben dünyadaki vizesiz girebileceğim bütün ülkelerdeki Amerikan büyükelçiliklerine mail atarak kendime daha çok hareket alanı sağlayacağım. Eğer olumlu dönüş alamazsam vize ile gidebileceğim yerlere de mail atacağım. Anladığım kadarıyla dosyamı erken taşımamın bir zararı yok hatta sıram gelmeden taşırsam şansım da o kadar artar doğru mu anladım ?

O
      oguzhansxd

Merhabalar, ben 2025 talihlilerinden birisiyim. Sıralamam 28.xxx. 2024 talihlilerinin süreçlerini okuduğumda Ankara'da mülakat alamadıklarını ve akabinde ise dosyalarını taşıdıklarını öğrendim. Gördüğüm kadarıyla büyük bir çoğunluk dosyalarını Hong Kong'a taşımış ve işlemlerini orada bitirmiş. Benim için önemli olan bazı sorular var:

1- Dosya taşıma işlemi sırasında ve sonrasına aktif olarak süreci yönetebileceğim bir WhatsApp grubu ya da herhangi bir grup var mı ? Varsa nasıl dahil olurum ?

2- Dosyamı taşımak için en doğru zamanı nasıl belirleyeceğim ?

3- Dosyamı taşımak için direkt olarak Hong Kong'daki Amerikan büyükelçiliklerine durumumu açıklayan ve oradaki konsoloslukta mülâkata girmemi istediğimi yazdığım açık dilli bir mail yeterli olur mu yoksa KCC ile de iletişime geçmem gerekli mi ? (Türkiye dışında herhangi bir ülkede oturum iznim ya da vatandaşlığım yok)

4- Gerekli tüm evrakları İngilizce olarak önceden halletsem ve sağlık muayenesine Türkiye'de girip o şekilde Hong Kong'daki mülâkata gitsem olur mu ?

5- Hong Kong dışında oturum izni ya da vatandaşlık istemeyen konsoloslukları nasıl belirlerim ?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Herkes gibi hayalleri ve planları olan 22 yaşında bir gencim. Umarım vereceğiniz cevaplar benim gibi insanlara ışık olur.

O
      oguzhansxd