• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. AB BEG
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

AB BEG

@AB BEG

1
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

AB BEG Takip etme Takip Et

AB BEG tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@rock yabancıyım oturma iznim var daha yeni iki hafta oldu f2a den ir1 geçtim. DQ tarhim nisan 2024

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      AB BEG
      AB BEG

AB BEG tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhabalar, arkadaşlar profilde randevu tarihimiz gözükmemesi normal mi? Profil oluşturdum bilgilerimi girdim ama herhangi bir randevu teyit edilmedi diye yazyor. Yardımcı olursanız sevinirim

AB BEG
      AB BEG
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@Neo-0 merhabalar hocam, profil oluşturma ile ilgili pek anlayamadim. Oluşturdum ama randevu tarihim gözükmüyor bir aralikta randevuma var vize kategorim ir 1 yani göçmen vizesi. Gözükmemesi normal mi??

AB BEG
      AB BEG

@uniquenessO thank you

AB BEG
      AB BEG

@rock yabancıyım oturma iznim var daha yeni iki hafta oldu f2a den ir1 geçtim. DQ tarhim nisan 2024

AB BEG
      AB BEG

Arkadaşlar profil nasıl oluşturulur ir 1 vizesi için

AB BEG
      AB BEG

Merhabalar arkadaşlar,bana dün mülakat tarihi verildi, bundan sonra sağlık muanyenesi haricinde neler yapmam lazim? Bir de bir hesap açacakmışız randevu tarihinden önce onu nasıl yapacağız?

AB BEG
      AB BEG

@Refiks cevabınız için teşekkürler

AB BEG
      AB BEG

Merhabalar, arkadaşlar burada türk kardeşlerimizden başka ülkelerden de var mı özellikle afganistan ya da İrandan.bu iki ülke vatandaşlarına da bu son zamanlar viza veriliyor mu yoksa bu evlilik vizalar da durdurulmuş? Bilen varsa yazarsa sevinirim

AB BEG
      AB BEG
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

Merhabalar arkadaşlar benim eșim green kartlı dosyam nvc den DQ olmuș.Mülakatım yaklașık olarak ne zaman verilebilir f2a veya c21 vizesi için Ankara konsolosluğu

AB BEG
      AB BEG