@rock yabancıyım oturma iznim var daha yeni iki hafta oldu f2a den ir1 geçtim. DQ tarhim nisan 2024
AB BEG tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
AB BEG tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar, arkadaşlar profilde randevu tarihimiz gözükmemesi normal mi? Profil oluşturdum bilgilerimi girdim ama herhangi bir randevu teyit edilmedi diye yazyor. Yardımcı olursanız sevinirim
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Neo-0 merhabalar hocam, profil oluşturma ile ilgili pek anlayamadim. Oluşturdum ama randevu tarihim gözükmüyor bir aralikta randevuma var vize kategorim ir 1 yani göçmen vizesi. Gözükmemesi normal mi??
-
@rock yabancıyım oturma iznim var daha yeni iki hafta oldu f2a den ir1 geçtim. DQ tarhim nisan 2024
-
Arkadaşlar profil nasıl oluşturulur ir 1 vizesi için
-
Merhabalar arkadaşlar,bana dün mülakat tarihi verildi, bundan sonra sağlık muanyenesi haricinde neler yapmam lazim? Bir de bir hesap açacakmışız randevu tarihinden önce onu nasıl yapacağız?
-
Merhabalar, arkadaşlar burada türk kardeşlerimizden başka ülkelerden de var mı özellikle afganistan ya da İrandan.bu iki ülke vatandaşlarına da bu son zamanlar viza veriliyor mu yoksa bu evlilik vizalar da durdurulmuş? Bilen varsa yazarsa sevinirim
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar arkadaşlar benim eșim green kartlı dosyam nvc den DQ olmuș.Mülakatım yaklașık olarak ne zaman verilebilir f2a veya c21 vizesi için Ankara konsolosluğu