• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Lagos
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Lagos

@Lagos

1
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Lagos Takip etme Takip Et

Lagos tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Eger interview waiver hakkiniz var ise o soruya EVET demeniz gerekiyor. Bende ilk sizin gibi dusunmustum ama EVET isaretleyince sonraki adimda size randevu veriliyor ama su anda Agustos-Eylul 2025 icin sadece pasaportunuzu teslim icin randevu verilecek. Bu sekilde ilerlerseniz vizenizi Interview olmadan alirsiniz.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      L
      Lagos

Lagos tarafından gönderilen son iletiler

@Ömer-Mert-Özel Sonuncu soruyu İngilizce okuduğum zaman "Yes" diyerek onaylamak mantikli oluyor. Ama belge teslimi için randevu olusturduysaniz, ki bu randevunun sadece belge teslimi için olduğunu açıkça yazmıyor sistem, o zaman demektir ki interview waiver olarak işleminiz ilerliyordur. Hangi Tarihi aldınız?

L
      Lagos

Eger interview waiver hakkiniz var ise o soruya EVET demeniz gerekiyor. Bende ilk sizin gibi dusunmustum ama EVET isaretleyince sonraki adimda size randevu veriliyor ama su anda Agustos-Eylul 2025 icin sadece pasaportunuzu teslim icin randevu verilecek. Bu sekilde ilerlerseniz vizenizi Interview olmadan alirsiniz.

L
      Lagos

@iremthelawyer 023d43eb-3ead-4a4a-b850-ec28be77fcfc-image.png 02dfc089-fe18-4f92-ab03-cc15a456b566-image.png 2f9f4b02-c3c6-4059-a5fd-3ddad2a26910-image.png 83d3a833-9ffe-42c7-bee2-00a31d50eb2e-image.png 2b1f210d-45da-47ab-8e6a-7a1af3cf38b9-image.png 0ca06442-5ffe-4c12-9e9d-67bbd18ca54b-image.png 0255c3bb-ca86-44f0-aa0e-9492f5028108-image.png 1e5f41ab-a4a0-4be9-8a84-214c8841e71f-image.png aa292f89-5270-4ca8-9979-561f59417dc8-image.png 59cfe328-7bcf-4e09-beed-75bf7a00b793-image.png

L
      Lagos

@iremthelawyer haklisiniz, o soruya Evet isaretlemek gerekiyormus. Fakat bendede yine ayni sorun cikti. Kapat ve yeniden basvur diyor sistem.

L
      Lagos

Merhaba Irem hanim, ayni sorunu bende yasadim. Acaba interview waiver sorularindan birine yanlis cevap mi veriyorum diye dusunuyorum. Bir soruda asagidakilerin hicbirine uymadiginizi konfirme edin gibi bir soru var, orada evet isaretlemek gerekiyor sanirim ama ben hayir'i isaretlemistim. Bu surec'i basindan basariyla gecen biri ekran goruntuleriyle burada paylassa cok yardimi olacaktir. Ben ekran goruntusu alacagim ve basarili olursam, paylasirim. Tesekkurler Gokhan

L
      Lagos
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

O zaman doğru strateji, ilk önce benim başvurup posta ile vizemi aldıktan sonra çocuklara posta yoluyla başvurmak mi olur? Bu işlemi yaparken de eşimin ayridan tekten mülakatli olarak başvurması. Doğru olur mu bu yol sizce?

L
      Lagos
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba arkadaşlar,

Benim 2012 yılında aldığım B1/B2 vizem var ve 2022'de süresi bitti. Ben şimdi hem kendime hemde eşim ve 2 çocuğuma (14 yaşından küçük ikiside) turist vizesi almak istiyorum.

Eger hepimize grup olarak başvuruda bulunursam, interview waiver olma durumu olabilir mi eşim ve çocuklar için?

Forumda baya bir okudum ve araştırmaya çalıştım ama çocukların 14 yaş altı olduğu için olabilecegini yazıyordu birçok kişi. Ama peki eşim'de aynı zamanda seyahat edeceği için interview waiver den yararlanabilir mi? Teşekkürler.

L
      Lagos