@Lagos 18 temmuz 2025 için tarih aldım.
Ömer Mert Özel
@Ömer Mert Özel
Ömer Mert Özel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Ömer Mert Özel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
3 kişilik aile randevusu aldık biz evrak teslimi için. Sadece bir kişinin bütün evrakları teslim için gitmesinde sorun olur mu? Herkesin gitmesi gibi bir zorunluluk mevcut mu acaba?
-
18 Temmuz'da evrak teslim randevum var. Randevuyu oluşturalı birkaç hafta oldu. Ancak hiçbir bilgilendirme maili gelmedi hazırlamam gereken belgeler ile ilgili. Bu normal bir durum mu yoksa bir sorun mu var? Evrak teslimi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen? Hangi evrakları vfs globale teslim için götürmeliyim?
-
@Lagos 18 temmuz 2025 için tarih aldım.
-
@Lagos konsolosluğu arayıp sorduğumda hayır işaretlemem gerektiği söylendi ve bu şekilde devam edip temmuz 2025 randevusu oluşturdum mülakat muafiyetli bir şekilde. Evet cevabı vermeye çalışıyordum başta ve böyle yapınca bir sonraki aşamaya geçememiştim. Hayır cevabı vererek tamamladım bu yüzden ben.