Merhaba, drop box onayı aşamasında "Lütfen Vize Başvuru Ana Sayfasına dönün ve 'Başvuruyu Kapat ve Yeni Başvuru Başlat' seçeneğini seçerek yeni bir başvuru başlatın ve Mülakat Muafiyeti Başvurusu için vize kategorinizi seçin." uyarısı alıyorum. Vize kategorimi doğru seçtim ve defalarca başvuruyu kapayıp yeniden başlatmama rağmen aynı uyarı çıkıyor. (mülakat muafiyetinin tüm şartlarının uygunum)Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
iremthelawyer
@iremthelawyer
iremthelawyer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
iremthelawyer tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş maalesef gece de baksam hiçbir şekilde randevu bulamıyorum
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba, vize randevusu almak için siteyi bir haftadır kontrol ediyorum ama sürekli “Hiçbir Zaman Dilimi Mevcut Degil” ibaresiyle karşılaşıyorum. Sizde de bu şekilde mi ?
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@baranonder merhaba bir çözüm bulabildiniz mi ?
-
@Lagos birebir aynı şekilde cevaplıyorum ama belki de bin kez denemişimdir hep başa gönderiyor nasıl çözülecek bu iş hiç anlamıyorum
-
@Lagos o soruya evet şeklinde cevap vermek gerekiyor diye biliyorum ancak sistemdeki sorunun bununla alakası yok, tüm sorulara doğru yanıt versek de ne yazık ki bu hatayı alıyoruz. Sanırım sistemlerinde bir sorun var. Eğer bir gelişme olursa buradan da paylaşacağım
-
@orhanozbekk merhaba, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. doğru kategoriyi seçmeme rağmen hata alıyorum maalesef.

-
Merhaba, drop box onayı aşamasında "Lütfen Vize Başvuru Ana Sayfasına dönün ve 'Başvuruyu Kapat ve Yeni Başvuru Başlat' seçeneğini seçerek yeni bir başvuru başlatın ve Mülakat Muafiyeti Başvurusu için vize kategorinizi seçin." uyarısı alıyorum. Vize kategorimi doğru seçtim ve defalarca başvuruyu kapayıp yeniden başlatmama rağmen aynı uyarı çıkıyor. (mülakat muafiyetinin tüm şartlarının uygunum)Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
-