@EzgiLera 2025 kazananıyım. Fark etmeden yanlış gruba yazmışım kusura bakmayın
zulfiyecob tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@dehaningizemi merhaba bende dosyamı tayland a taşımak için mail atmış bulunuyorum. adres mailinin bir örneğini paylaşabilme imkanınız var mı?
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@RuhunGemisi merhaba bende dosya taşımayı düşünüyorum iletişim kurabildiniz mi acaba
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba. DV2025 kazananlarındanım. Kazandığımı öğrendikten sonra ds-260 formunu doldurup hızlıca gönderdim. Daha önce giden talihlilerin videolarını izlediğimde form doldurduktan sonra gereken belgeleri konsolosluk ya da büyük elçiliklere gönderdiklerini belirtmişlerdi. Belgelerin mülakat tarihi geldiğinde hazırlanıp götürüleceğini sanıyordum. Ama geçen yılların videosunu izlediğimde konsolosluklara formu doldurduktan sonra gelen talimat postası ile gereken belgeleri e posta ya da posta yolu ile belgeleri teslim ettiklerini belirtmişler. Tam olarak anlayabilmiş değilim. Ds-260 sonrası evrakları gidip teslim etmem mi gerekiyor. Yoksa mülakata çağrılırsam mı götürmeliyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim