Merhabalar DV25 13. yılımda bana çıktı ve sonunda yıllardır okur oldugum siteye üye olarak giriş yaptım. case number 3xxx ankaradan başka yere taşımalı mıyım yoksa ankarada kalmalı mıyım size göre?
gayeberkay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan teşekkürler '' after 12 years '' notunu ben de çalıyorum hocam

gayeberkay tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba. 7 aylık çocuğumuzun ds-260 doldururken en son kısımda başvuruyu kimin doldurduğu- yardım aldınız mı kısmına evet olarak işaretleyip esas talihli olarak kendimi yazmalı mıyım ? yoksa no olarak kalmalı mı?
-
@gucarslan teşekkürler '' after 12 years '' notunu ben de çalıyorum hocam

-
Tekrar merhabalar. Eşim iş dolayısıyla 8 ay rusyada kaldı. bu durumda adres olarak belirtmeye gerek var mı o süreci pasaportta görünüyor ? ayrıca rusyada kaldığı süreç ile ilgili olarak şirketinden aldığı çalışma evrakı var. Başka birşey gerekecek mi ? Rusya olması sıkıntı yaratır mı ? Savaş başlayınca bir kaç sonra dönmek durumunda kaldı.
-
Merhabalar DV25 13. yılımda bana çıktı ve sonunda yıllardır okur oldugum siteye üye olarak giriş yaptım. case number 3xxx ankaradan başka yere taşımalı mıyım yoksa ankarada kalmalı mıyım size göre?