• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. leony3553
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

leony3553

@leony3553

2
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

leony3553 Takip etme Takip Et

leony3553 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

çok teşekkür ederim bilgiler için

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      L
      leony3553
    • RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Teşekkürler bilgi için pazartesi başvuru yapıp pasaportları beklemek doğru olan sağolun. @tolgasatir

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      L
      leony3553

leony3553 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@sabahattin çok teşekkür ederim bilgi için, ama bazı arkadaşlarda direk e-devlet alınıp Türkçe olarak sisteme yükleyip kabul edilenler olmuş, hatta sonrasında NVC den email gelip konsolosluğa giderken İngilizce tercümesini yaptırın diye email almışlar, biraz kafam karıştı aslında, en iyisi tercümesini yaptırıp garantiye almak sanırsam.birde sadece kendim başvuracaksam , evlilik cüzdanı copy sini yüklemem gerekiyormu . Teşekkürler

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      L
      leony3553

Herkese selam, şöyle bir durum var , eşim F1 çocuklarım f2 statüsünde 2 yıldır ABD de. Ben konsolosluk üzerinden green card işlemleri için nvc sisteminden herkes için da 260 yapıp mülakat tarihi verseler, ama diyelim sadece ben gittim çocuklarım ve eşim okul nedeniyle mülakata katılamadı. Bu bir sorun teşkil edermi.

L
      leony3553

çok teşekkür ederim bilgi için, adli sicil belgesi ve doğum belgesi hariç hepsi devlet te türkçe sanırım, yeminli tercümanla çevirip oylemi nvc sistemine submit edicez, orijinal ve İngilizce çevirisi beraber mi yoksa dace tercüman çevirisi submit etsek olurdu. teşekkürler

L
      leony3553

Arkadaşlar selamlar, NVC sistemine yükleyeceğimiz evraklar tam olarak yazabilirmisin sizden ricam. yanlış bir şey yapmak istemiyorumda. şimdiden teşekkürler

L
      leony3553

@caner1245 bilgi için teşekkürler. Siz submit ettikten sonra nezamn dq oldunuz ve mülakat tarihi aldınız acaba merak ettim

L
      leony3553

@Ephedra bilgi için sağol , eşim f1 çocuklarımda f2 ile 2 yıldır abd de , bende fırsat buldukça gidip geliyordum b2 turist vizeyle. Eğer konsolosluk üzerinden başvurursam onların gelmesi gerekiyor ama Buda statülerini terk etmek oluyor . Yada ben tek başvurup eşime aileden dolayı gc başvurmam lazım f2a ama çok geriden geliyor sanırım Ekim 2024 şuan tarih. Valla ne yapcamı şaşırdım. Konsolosluktan başvurup ağustos felan mülakat verseler sonra current durumu kalkarsa ağustosta bekleme uzayacak , mülakat tarihi ozaman askıya alınıyormuş sanırım. Bakalım olmadı bir avukatla görüşüp bir çare bulmaya çalışacam. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

L
      leony3553

Herkese selamlar , NVC ye gerekli belgelerimi submit ettikten sonra erken mülakat nezamana alabilirim. Yakın zaman hızlı mülakat alanlar oldumu. Diyelim mülakat tarihini ağustos Eylül verildi . Mülakat beklemeyip Daha sonrasında süreci değiştirip ABD içinden AOS yapabilirmiyim . Teşekkürler

L
      leony3553

Herkese selamlar, eb2 niw için bugün itibariyle NVC evrakları submit edersek DQ yaklaşık nekadar sürede oluyor ve , DQ olduktan sonra Ankara mülakat tarihini yaklaşık nezamana veriyor yakın tarihte yapıp tecrübe paylaşırsanız çok sevinirim . Pd 12 Eylül 2025 , I-140 onay 20 Mart 2026

L
      leony3553

çok teşekkür ederim bilgiler için

L
      leony3553

@Ahmet-0 Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Ben F2 ye geçmicem. Türkiye ye geri dönücem. çocuklarım f2 ye geçicek.14. Have you EVER been employed in the United States since last admitted or granted an extension or change of status? If you answered "No" to Item Number 14., fully describe how you are supporting yourself in Part 8. Additional Information. Include documentary evidence of the source, amount, and basis for any income.
      Part 8 e , anladığım kadarıyla eşimin gelir kayanağını, banka hesabını yazmamı istiyor. Ben sponsor olmasam bile gelir kaynağı olarak benim maaş hesap banka detayım, family account olarak , çalıştığım yerden yazı gibi bilgileri eklersem sorun olurmu acaba. teşekkürler.

L
      leony3553