• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gzdeky
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gzdeky

@gzdeky

12
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gzdeky Takip etme Takip Et

gzdeky tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Herkese merhaba,
      Bu sabah vize görüşmemizi tamamladık, aklımdayken paylaşmak istedim sizlerle de.
      Sabah 07.30 randevusuydu, yakın çevrede emanet olarak telefon vs. bırakabileceğiniz yerler mevcut. Sıraya girdik ve pasaportları teslim edip güvenlikten geçtikten sonra görüşmenin yapılacağı alana ilerledik. Sıra hızlı bir şekilde ilerledi ve evrak teslimi yaptık. Bir sorun çıkmadı hatta confirmation page gibi belgeleri almadılar bile. Hepimiz belgelerimizi görevlinin istediği sıra ile verdik ( Ben-eşim ve kızımız). ABD vizelerimiz eski pasaportlarımızdaydı onları da teslim ettik. Görevli mülakatı türkçemi, ingilizcemi yapmak istediğimi sordu. Sakıncası yoksa türkçe tercih edeceğimi belirttim. Daha sonra mülakat için sıramızı beklemeye başladık. O da hemen geldi. Görevli direk ingilizce konuşmaya başladı bana da konuşabiliyor musun diye sordu evet diyince ingilizce devam etti direk. Yemin ettikten sonra;

• Kendinizden bahsedin.
      • Daha önce ABD de bulundunuz mu?
      • Daha önce evlendiniz mi?
        -İşiniz tam olarak nedir?
        -Job Offer (benim vardı) nasıl aldınız? gibi sorular sordular. Eşime askerliğini yapıp yapmadığını tekrar sordu. Eski vizelerimizi iptal ettikten sonra vizemizin onaylandığını söyleyerek iyi şanslar diledi.
        Toplamda 1 saat kadar sürdü işimiz.
        Bu uzun sürecin sonunda oradan mutlu ayrılmak çok sevinidiriciydi. Hepinize bol şans dilerim.
      İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      G
      gzdeky

Merhaba, ben de HAYMANN ile çalıştım ve PP yaptım. Benim yaklaşık 5-6 hafta sonra approved oldu. Bol şans dilerim.

G
      gzdeky

@eakturk merhaba sizden sonra baktım, bende de aynı şekilde yazıyor. Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim

G
      gzdeky

@phd e nabızdan alınan ekran görüntüsünü muayenede kabul ediyorlar. Ama genelde pekiştirme dozu olarak yapılmış olan aşılarınızdan tekrar yapılması gerekenler oluyor. Benim hepatit aşılarım vardı ama yetersiz bulup yine de yaptılar.

G
      gzdeky

@phd bizde bir sorun olmadı, sanmam öyle bir durum olacagını.

G
      gzdeky

@leony3553 e devletten alınan çok dilli evrakların hepsi kabul edildi bizim.

G
      gzdeky

gzdeky tarafından gönderilen son iletiler

Herkese merhaba,
      Bu sabah vize görüşmemizi tamamladık, aklımdayken paylaşmak istedim sizlerle de.
      Sabah 07.30 randevusuydu, yakın çevrede emanet olarak telefon vs. bırakabileceğiniz yerler mevcut. Sıraya girdik ve pasaportları teslim edip güvenlikten geçtikten sonra görüşmenin yapılacağı alana ilerledik. Sıra hızlı bir şekilde ilerledi ve evrak teslimi yaptık. Bir sorun çıkmadı hatta confirmation page gibi belgeleri almadılar bile. Hepimiz belgelerimizi görevlinin istediği sıra ile verdik ( Ben-eşim ve kızımız). ABD vizelerimiz eski pasaportlarımızdaydı onları da teslim ettik. Görevli mülakatı türkçemi, ingilizcemi yapmak istediğimi sordu. Sakıncası yoksa türkçe tercih edeceğimi belirttim. Daha sonra mülakat için sıramızı beklemeye başladık. O da hemen geldi. Görevli direk ingilizce konuşmaya başladı bana da konuşabiliyor musun diye sordu evet diyince ingilizce devam etti direk. Yemin ettikten sonra;

• Kendinizden bahsedin.
      • Daha önce ABD de bulundunuz mu?
      • Daha önce evlendiniz mi?
        -İşiniz tam olarak nedir?
        -Job Offer (benim vardı) nasıl aldınız? gibi sorular sordular. Eşime askerliğini yapıp yapmadığını tekrar sordu. Eski vizelerimizi iptal ettikten sonra vizemizin onaylandığını söyleyerek iyi şanslar diledi.
        Toplamda 1 saat kadar sürdü işimiz.
        Bu uzun sürecin sonunda oradan mutlu ayrılmak çok sevinidiriciydi. Hepinize bol şans dilerim.
      G
      gzdeky

@leony3553 e devletten alınan çok dilli evrakların hepsi kabul edildi bizim.

G
      gzdeky

@phd bizde bir sorun olmadı, sanmam öyle bir durum olacagını.

G
      gzdeky

@phd e nabızdan alınan ekran görüntüsünü muayenede kabul ediyorlar. Ama genelde pekiştirme dozu olarak yapılmış olan aşılarınızdan tekrar yapılması gerekenler oluyor. Benim hepatit aşılarım vardı ama yetersiz bulup yine de yaptılar.

G
      gzdeky

@eakturk merhaba sizden sonra baktım, bende de aynı şekilde yazıyor. Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim

G
      gzdeky

Merhaba, geçmiş konuşmalarda vardı sanırım ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. USA ilk girişte, eş ve çocuğunuzun da sizinle giriş yapması şart mı? Dependent oldukları için sizinle gelmeleri gerekiyor gibi bir bilgi var bende ama emin olamadım?

G
      gzdeky

@phd teşekkürler 🙏🏻

G
      gzdeky

Merhaba, pasaportlar geldikten sonra USA en geç kaç ay içinde giriş yapmamız gerekir?

G
      gzdeky

@Curuftas merhaba online randevu oluştururken eşiniz ve çocugunuzu depented olarak mı eklediniz yoksa sıfırdan profilmi oluşturdunuz?

G
      gzdeky

Merhaba, ben de HAYMANN ile çalıştım ve PP yaptım. Benim yaklaşık 5-6 hafta sonra approved oldu. Bol şans dilerim.

G
      gzdeky