@bernat öncelikle okudukdan sonra içimden bir oha dedim. Ama şuan içime bir umut doğdu. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
alihan1314 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank tesekkurler hocam, bir sure beklemeye karar verdim.
alihan1314 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F, M, ve J Öğrenci Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@jayjay mülakata nerde girdiniz ? Cevabınız için teşekkürler.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@itsmebb Merhabalar, normalde grup randevusu oluşturmanız gerekiyordu, ikisinin beraber girmesi için
-
@yakup-budakci herhangi bir sorun olmaz aynı şeyi bende yaptım

-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Green card çıkması için şans yorumudur.

-
RE: F, M, ve J Öğrenci Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@mhmtc gayet normal bence, ben j1 vizesi aldığımda 20 gün beklemiştim. Bazen işlemler uzun sürebiliyor.
-
@bernat öncelikle okudukdan sonra içimden bir oha dedim. Ama şuan içime bir umut doğdu. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
-
@tufank tesekkurler hocam, bir sure beklemeye karar verdim.
-
Merhaba daha önce 2 defa j1 vizesi almış biri olarak bugun vize mülakatından red aldım. Mülakatı ingilizce yaptık. Pasaportumun tarihi doldugu için yeni pasaportla gittim. Önceki pasaportumda da sadece j1 vizelerim vardı başka herhangi bir ülkeye gitmedim.
-Ne iş yaptığımı nerede çalıştığımı sordu ben de cevap verdim. Sonra üzgünüm vize için uygun değilsin dedi. Pasaportumu geri verdi.
F1 vizesine başvursam red alır mıyım sizce ? -
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank daha önce bir kere değiştirmiştim, seyahat planımı değiştirdiğim için. Görevli derken mülakatı yapacağım vize memurundan mı bahsediyorsunuz? Teşekkürler cevap için