@T-C-Kubilay-Dikici Merhaba , biz İstanbul olarak girdik mülakat yerini 2027 ye alabildik . 2025 e cekebilmemiz gercekci bir senaryo mu ? Ankara'dan veya İstanbul'dan olması çok fark ediyor mu bilginiz var mı ? Bir de Ankara olarak değiştirmek istesek değiştirebiliyor muyuz ?
Teşekkürler
Buse Genel Yüce
@Buse Genel Yüce
Buse Genel Yüce tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Buse Genel Yüce tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@T-C-Kubilay-Dikici Merhaba , biz İstanbul olarak girdik mülakat yerini 2027 ye alabildik . 2025 e cekebilmemiz gercekci bir senaryo mu ? Ankara'dan veya İstanbul'dan olması çok fark ediyor mu bilginiz var mı ? Bir de Ankara olarak değiştirmek istesek değiştirebiliyor muyuz ?
Teşekkürler -
RE: 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri DurumuZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@selamibasaran Merhabalar,
Eşim Ds 160 formunu doldurup gönderdi , ve fark ettik ki abd ziyareti için girdiğimiz tarihi not etmemişiz , şimdi bende dolduracağım ancak tarihlerde farklılık olma ihtimali var . Nasıl ilerlemeliyiz ? Eşimin DS 160 formunu güncelleyebilir miyiz
? evet ise nereden yapacağız bu işlemi
Teşekkürler -
@newbie97 Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Bir sorum daha var eğer forumda genelinde bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eşim Ds 160 formunu doldurdu ve gönderdi sıra benim forma geldiğinde fark ettik ki ABD ziyareti için girmiş olduğumuz tarihi not almamışız ve şuan benim formumda farklılık olma ihtimali var . Bunu nasıl düzelteceğiz ?Eşime yeni bir DS 160 formu doldurarak mı ilerlemeliyiz acaba ?
Şimdiden teşekkürler. -
Merhabalar, öncelikle forumda yeniyim ve nasıl kullanılır pek bilmiyorum eğer bir yanlisim olursa şimdiden kusuruma bakmayın.
ABD turist vizesine başvuracağım Ds-160 formunu doldururken okul bilgileri kısmına Ataturk Üniversitesi bilgilerini girmek istiyorum ama sürekli hata veriyor kabul etmiyor . Bunun nedeni ne olabilir bilgi sahibi arkadaşlar yardimci olabilir mi ?Teşekkürler