• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Elganja
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Elganja

@Elganja

1
    İtibar
    47
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Elganja Takip etme Takip Et

Elganja tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@begumm Eski pasaportu istemediler benden ... Ama elinizde mevcut ise riske atmayın yanınıza alın 🙂 Eksik olmasın,Fazla olsun zararı yok ..

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      Elganja

Elganja tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@basakbasak Nisan ayında giriş yapmıştım. Aynı durumu yaşayan biri olarak yorumlara göre farklı eyaletlerde yaşayan arkadaşlarımın 10.gün geldiğini öğrenince hemen gelir sanmıştım. 3 haftayı geçti hatta bana önce ilk başvuru yapmanız lazım dediler. Zar zor başvuru bulmuştum. Sonrasında 14-15 günde gelince başvurumu iptal ettim. SSN geldikten sonra 1 ay sonra kart gelmişti. Maalesef bizim bölgeye özel olabilir. Umarım en kısa sürede ulaşır.

Yolculuk içinde yayımlandı
      E
      Elganja
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@begumm Ben bofadan çektiğimde kesinti çıktı , sanırım eyaletteki bankalara göre değişiyor. Çok ilginç maalesef.. Hangi Eyaletten ücretsiz çektiniz?

Bankacılık içinde yayımlandı
      E
      Elganja
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhaba,

New jersey bölgesinde sürüç eğitimi alan oldu mu? Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var ise destek rica ederim.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      E
      Elganja
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@begumm Eski pasaportu istemediler benden ... Ama elinizde mevcut ise riske atmayın yanınıza alın 🙂 Eksik olmasın,Fazla olsun zararı yok ..

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      Elganja
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@kadargo Teşekkürler bilgi için..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      Elganja
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar göçmen vize onaylandıktan sonra ABD giriş yapmak için kaç ay süre veriliyor? 6 ay diye biliyorum ama güncelleme vb. Durum var mıdır?

E
      Elganja
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Cuma günü unganlarda sağlık kontrolüne girecekl olan var mıdır?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      Elganja

@ATS16 Merhaba,

Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Son olarak yazdığınız ikinci madde ile ilgili soru sormak isterim. Daha önce aşı hiç olmamışsak burada ne yapmamız gerekir? Bunla ilgili hiç deneyim yaşayan yorumlara rastlamadım. Teşekkürler.

E
      Elganja

Merhaba

Unganların sitesinde yaşımıza vb tahlile göre hangi aşı olup olmayacağına karar veriyorlar. Bu kapsam iki sorum olacak.

1- Öncesinde Buradaki hastenelerde kan tahlili vermek ve örneğin hepatit b olup olmadığımın ve antikorların olup olmadığı durumunun bana katkısı olurmu? Daha önce bu yolu deneyen oldu mu?

2- Covid aşıları bugün İlçe sağlık müdürlüğü görüşme sonucunda hiç bir yerde olmadığını söylediler. Bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz?

E
      Elganja
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Merhaba, ben 2021 de evlendim ve ABD vatandasi esim Turkiyeye geldi ve burda yasadik. Aile birlestirme islemlerini daha sonradan baslattik, ve suan Affidavit ve Tax papers lari gonderme surecindeyiz. Esim en son ABD de 2021 de calisti ve 2021 ABD tax return unu yapmisti. 2022 ve 2023 de Turkiyede calisti bir sure. Turkiyede calistigini ABD ye bildirmesi ve ordada vergi beyani yapmasi gerekli midir?

E
      Elganja