• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. IKCIVIL IKCIVIL
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

IKCIVIL IKCIVIL

@IKCIVIL IKCIVIL

0
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

IKCIVIL IKCIVIL Takip etme Takip Et

IKCIVIL IKCIVIL tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Merhabalar NVC ye belgeleri gonderdikten sonra belgeleri aldiklarina dair herhangi bir mail atiyorlar mi?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@TOK cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Okudugum kadariyla bazi kisiler dokumanlari ingilizceye cevirilmesi gerektigini bazilarinin ise cevirilmemesi gerekitigini soyluyor. Bu konudaki gorusunuz nedir? Bir de dogum belgesi olarak Vukuatli Nufus Cuzdanini mi almam gerekiyor. Vaktiniz icin simdiden tesekkurler

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

IKCIVIL IKCIVIL tarafından gönderilen son iletiler

@Megadeth ceac web sitesinden baktınız mı? AP mi değil mi diye?

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@Megadeth bir onceki mail bende ais ile gelmişti yeni maile ise yeni sistemi yazmışlar. Sanırım ondan bir kaç defa yolluyorlar

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@silamrc aynı durum bende de var, ancak şöyle bir durum var; ben yaklaşık 20 gündür bu sorun ile ilgili iletişime geçmeye çalışıyorum ve maalesef çözemedim henüz.

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@pelinoaydin eski sisteme kayit yapmismiydiniz peki?

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@Megadeth ben eski sistemdeyken yapmistim kaydi ancak yeni sistemde goremiyorum. yeni sistemde zorunlu mu onu da bilmiyorum acikcasi ama yapmaya calistgimda basarili olamadim maalesef

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

EB2-Niw vize tarihim temmuz sonlarinda oldugu icin onceden ais den kayit yaptirip randevuyu onaylamistim. Ancak o zaman su anda sistem tasiniyor odeme yapmayin demisti. Ayrica vize comfirmation pagede orada gozukuyordu. Simdi baktigimda ise yeni sisteme tasinilmis sanirim https://ustraveldocs.com/ uzerinden. Ancak orada hesabima ulasmaya calistigimda
      "Unable to update the legacy account. Please verify that you have entered the Date of Birth and Passport Number exactly the same way it was registered in the legacy account. Please note that every applicant requires a unique email address." diyor. Ayrica comfirmation page de de herhangi bir barkod goremiyorum AIS de, bu konuda yardimci olabilecek var mi?

Bu durum benzeri olarak onumuzdeki gunlerde EB2-NIW veya EB1 icin randevuyu AIS uzerinden yapmis olan ama yeni sistemde goremeyen veya gorebilen var mi? Yeni sistemde kayit bizim icin gecerli mi?

Gündem içinde yayımlandı
      IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

@IKCIVIL-IKCIVIL, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

EB2-Niw vize tarihim temmuz sonlarinda oldugu icin onceden ais den kayit yaptirip randevuyu onaylamistim. Ancak o zaman su anda sistem tasiniyor odeme yapmayin demisti. Ayrica vize comfirmation pagede orada gozukuyordu. Simdi baktigimda ise yeni sisteme tasinilmis sanirim https://ustraveldocs.com/ uzerinden. Ancak orada hesabima ulasmaya calistigimda
      "Unable to update the legacy account. Please verify that you have entered the Date of Birth and Passport Number exactly the same way it was registered in the legacy account. Please note that every applicant requires a unique email address." diyor. Ayrica comfirmation page de de herhangi bir barkod goremiyorum AIS de, bu konuda yardimci olabilecek var mi?

Bu durum benzeri olarak onumuzdeki gunlerde EB2-NIW icin randevuyu AIS uzerinden yapmis olan ama yeni sistemde goremeyen veya gorebilen var mi? Yeni sistemde kayit bizim icin gecerli mi?

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

Merhabalar, bizim priority date imiz 07/23 dq da 11/23 olup Kanada oturumumuz var. Priority date imiz current olmadan farklı bir ülkeye case i taşıyabilir miyiz?

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL

Merhabalar NVC ye belgeleri gonderdikten sonra belgeleri aldiklarina dair herhangi bir mail atiyorlar mi?

IKCIVIL IKCIVIL
      IKCIVIL IKCIVIL