@Riethian deneyimimi genel hatları ile söyledim sizde yazmışsınız sağolun.
Harici sorulara gelirsek;
Aksine sürecin BDV ile başlayıp onlarla yürüttüğümü belirttim ne kadar ücret karşılığı olduğu da sorulan bir soruydu.
Sürecim covidden dolayı uzadı diye düşünüyorum. arada birde audit var.
ormancı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@emrebalc1 çok sağolun. mülakat dilini nazikçe sordu bende türkçe devam etmek istediğimi söyledim gitti iki dakika sonra tercümanla geldi.
-
@tufank DQ neden geç oldu bilmiyorum yada normal işleyiş mi bu onu da bilmiyorum,bildiğim genel hatlarıyla araya covid girdiği için 2018 kasım da ilk adımını attığım sürecim 2024 nisan da vize alımı ile sonuçlandı.
I-140 tarihim eylül 2020 NVC bana dönüşü agustos 2023. -
@tufank arada LC filed de yaşanan 6 aylık audit haricinde bilgim olan bir gecikme yok.
Sponsor zaman kısıtı USA girişten sonra 60 gün içerisinde gidip çalışmaya başlamamı bekliyor. Eyalet south Carolina.
Teşekkürler. -
@selamibasaran takıldığımız konularda daha çok Avukat ile muhattap olduk sanırım birkaç defa BDV ile de yazıştık, ama genel olarak cevap bekleyin oluyor.
evrak yükleme ben yapmadım avukat istiyor biz yolluyoruz oda yüklüyor. -
@mesut1905 teşekkürler sağolun hocam. devamı tüm isteyenlere umarım.
-
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
benim eb3 sürecim 2018 kasım ayında başlatıldı ve 5. yılımı dolduruyorum. biraz sabır gerektiriyor başvuran arkadaşlar bunu göz önüne alsın lütfen
-
@tufank buradayız ustad sorularınız var ise buyurun
-
@Riethian sağolun hocam teşekkürler. postu kısayollara ekledim arada kontrol ederim gelecek soruları.
-
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
eb3 konusunda ilklerden sayılırım sanırım. süreç tamamlanınca tüm süreci paylaşmak istiyordum ama bu ara cok eb3 reklamı dönüyor o yuzden gerçekten başvurmayı düşünen arkadaşlar varsa can alıcı soruları yaşadığım tecrübelerle cevaplayabilirim.
ormancı tarafından gönderilen son iletiler
-
@deckerloki teşekkürler çok sağolun.
-
@emrebalc1 çok sağolun. mülakat dilini nazikçe sordu bende türkçe devam etmek istediğimi söyledim gitti iki dakika sonra tercümanla geldi.
-
@serel teşekkürler darısı başınıza
-
@selamibasaran teşekkürler hocam darısı bekleyenlerin başına.
-
@mesut1905 teşekkürler sağolun hocam. devamı tüm isteyenlere umarım.
-
@Riethian sağolun hocam teşekkürler. postu kısayollara ekledim arada kontrol ederim gelecek soruları.
-
@selamibasaran takıldığımız konularda daha çok Avukat ile muhattap olduk sanırım birkaç defa BDV ile de yazıştık, ama genel olarak cevap bekleyin oluyor.
evrak yükleme ben yapmadım avukat istiyor biz yolluyoruz oda yüklüyor. -
@tufank arada LC filed de yaşanan 6 aylık audit haricinde bilgim olan bir gecikme yok.
Sponsor zaman kısıtı USA girişten sonra 60 gün içerisinde gidip çalışmaya başlamamı bekliyor. Eyalet south Carolina.
Teşekkürler. -
@tufank DQ neden geç oldu bilmiyorum yada normal işleyiş mi bu onu da bilmiyorum,bildiğim genel hatlarıyla araya covid girdiği için 2018 kasım da ilk adımını attığım sürecim 2024 nisan da vize alımı ile sonuçlandı.
I-140 tarihim eylül 2020 NVC bana dönüşü agustos 2023. -
@Riethian deneyimimi genel hatları ile söyledim sizde yazmışsınız sağolun.
Harici sorulara gelirsek;
Aksine sürecin BDV ile başlayıp onlarla yürüttüğümü belirttim ne kadar ücret karşılığı olduğu da sorulan bir soruydu.
Sürecim covidden dolayı uzadı diye düşünüyorum. arada birde audit var.