Merhaba herkese bizim F2A AOS bugün approved olundu . Kim bu yola çıktıysa inşallah sonunda bizim gibi güzel haberler almasını diliyorum
️
Sevinc Gamid
@Sevinc Gamid
İ-130 gönderim:19.08.2022
İ- 485 gönderim: 29.09.2023
İ-131 gönderim : 29.09.2023
İ-765 gönderim:29.09.2023
İ-765 onay:31.10.2023
İ-130 onay: 27.03.2024
İ-131 onay: 27.06.2024
İ-485 beklemede..
Sevinc Gamid tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@mehmetc teşekkür ederim cevapladığınız için. Bekeleyelim o zaman

-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@kemalede receipt notice bu aralar biraz geç geliyor galiba Facebookdakı i-485 grupunda geçiktiğini söyleyenler vardı en son. Bizde biometric bir ay bile olmadan gelmişdi . 29 septemberde gönderdik i-485 , 6 october , 24 october için biometric vermişlerdi .
-
@Figen emma live agentle konuşdum yalnış gönderdiklerini söylediler .
Sevinc Gamid tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba herkese bizim F2A AOS bugün approved olundu . Kim bu yola çıktıysa inşallah sonunda bizim gibi güzel haberler almasını diliyorum
️ -
F2A AOS yapan varmı hiç? Temmuzda case current oldu . Current oldukdan sonra ne kadar zaman beklemek gerekiyor ? 485 formundan başka gönderdiğim herşey 1 yıl 6 ay önce onaylandı . İ-485 2 yıl olucak artık eylülde .
-
F2A AOS yapan varmı hiç? Temmuzda case current oldu . Current oldukdan sonra ne kadar zaman beklemek gerekiyor ? 485 formundan başka gönderdiğim herşey 1 yıl 6 ay önce onaylandı . İ-485 2 yıl olucak artık eylülde .
-
@Figen emma live agentle konuşdum yalnış gönderdiklerini söylediler .
-
@kemalede receipt notice bu aralar biraz geç geliyor galiba Facebookdakı i-485 grupunda geçiktiğini söyleyenler vardı en son. Bizde biometric bir ay bile olmadan gelmişdi . 29 septemberde gönderdik i-485 , 6 october , 24 october için biometric vermişlerdi .
-
Herkese merhaba . Benim emailime böyle bir mesaj geldi :We have taken an action on your case : Myuscis girdiğimde amma bir değişiklik yok , sizlerden birine böyle bir mesaj geldimi emaile ? Geldikden ne kadar sonra dosyanızın onaylandığını gördünüz?

-
@CubaTR kızım başvurduğumuzda 5 aylıkdı şimdi artık 2 yaş 6 aylık küçükdü .
-
@eneserdar44 bakın böyle anlatayım çok uzun olucak , biz kızımızın turist vizesiyle buraya getirdik ve vizesinin 1 hılının bitimine sona doğru bildik AOS yapa bileceğimizi , eğer 2022 de kızımızı getirdiyimiz gibi AOS yapsaydık böyle uzun sürmezdi . İ-130 - la i-485 aynı anda yapamadık onuniçin böyle uzun sürdü . Böyle söyleleyeyim biz AOS yaptık - 1 ay içerisinde SSN ve çalışma izni geldi . AOS yaptıkdan 8 ay sonrada travel document geldi.
-
@eneserdar44 fark etmiyor zaten çoçuk ve eş aynı bence . Biz düşünüyorduk ki belki çoçukdur öncelik yaparlar amma yokmuş öyle birşey. Tek bu tarafdan mutluyuz ki çoçuğu yanımıza getirmek için turist vizesi verdiler . En azından yanımızda bekliyor
-
@eneserdar44 travel document haziranda geldi. Çalışma kartı ve ssn i-485 başvurdukdan 1 ay sonra gelmişdi. Şimdi tek greencartı bekliyoruz .