• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Hi Zakk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Hi Zakk

@Hi Zakk

1
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hi Zakk Takip etme Takip Et

Hi Zakk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Hi-Zakk Merhabalar, eski iletilerinize baktığım için DV2024 süreci talihlisi olduğunuzu biliyorum. Eğer DV2025 talihlisi olmadıysanız imza kısmınızda bulunan DS-260 formunu gönderdiğiniz tarih yanlış, o sebeple hangi sürecin talihlisi olduğunuz anlaşılamıyor ve karmaşaya sebep oluyor. O yüzden lütfen imzanızı tekrar düzenleyin.

Ayrıca sizin bir önceki iletinize vermiş olduğum cevabın yeterli olduğu düşüncesindeyim. Oluşan karmaşadan dolayı size vermiş olduğum cevabın herkes nazarında gözden kaçmaması ve tek bir soru özelinde herkes için birçok kez cevaplanma zahmeti oluşmaması adına bu iletide tekrar paylaşıyorum. Buyrunuz ; Size vermiş olduğum cevap

@Revolter Önceki mesajıma verdiğiniz cevap gayet yeterliydi teşekkür ederim. Ben aslında @EzgiLera'ya cevap vermiştim 🙂 siz söyleyince de tarihi yanlış yazdığımı fark ettim. Dosyayı 2023'te gönderdim evet şimdi güncelledim fakat gününü hatırlamadığım için gün kısmı XX olarak duruyor.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      H
      Hi Zakk

Hi Zakk tarafından gönderilen son iletiler

@EzgiLera En erken temmuz ayı itibarıyla mülakat alabileceğimi öğrendim. Yani mülakat tarihi gelirse temmuz ayından itibaren gelecek. Burada almam gereken bir aksiyon var mı beklemekten başka ?

H
      Hi Zakk

@Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Hi-Zakk Merhabalar, eski iletilerinize baktığım için DV2024 süreci talihlisi olduğunuzu biliyorum. Eğer DV2025 talihlisi olmadıysanız imza kısmınızda bulunan DS-260 formunu gönderdiğiniz tarih yanlış, o sebeple hangi sürecin talihlisi olduğunuz anlaşılamıyor ve karmaşaya sebep oluyor. O yüzden lütfen imzanızı tekrar düzenleyin.

Ayrıca sizin bir önceki iletinize vermiş olduğum cevabın yeterli olduğu düşüncesindeyim. Oluşan karmaşadan dolayı size vermiş olduğum cevabın herkes nazarında gözden kaçmaması ve tek bir soru özelinde herkes için birçok kez cevaplanma zahmeti oluşmaması adına bu iletide tekrar paylaşıyorum. Buyrunuz ; Size vermiş olduğum cevap

@Revolter Önceki mesajıma verdiğiniz cevap gayet yeterliydi teşekkür ederim. Ben aslında @EzgiLera'ya cevap vermiştim 🙂 siz söyleyince de tarihi yanlış yazdığımı fark ettim. Dosyayı 2023'te gönderdim evet şimdi güncelledim fakat gününü hatırlamadığım için gün kısmı XX olarak duruyor.

H
      Hi Zakk

Anlayamadım, tam olarak imzamda 2024EU25XXX yazıyor. 25 ile başlayan sıra numaram. Bir yanlışlık yok ki ? 2023'te kazandığımı öğrendim. Dolayısıyla ilk başta 2024 var. EU'dan sonrası da sıra numarası. O da 25 binlerde olduğu için 25 ile başladım geri kalanını yazmadım.

H
      Hi Zakk

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Hi-Zakk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, 4 kişilik bir aileyiz. 2024 Green Card babama çıktı. 21 yaş üzeri olduğumdan dolayı ben faydalanamıyorum. Fakat annem babam ve kardeşim faydalanabiliyor şuanda. Dolayısıyla ben de formu 3 kişi üzerinden doldurmuştum şu şekilde..

image.png

1. Bu yaptığım ile ilgili bir yanlışlık var mıdır ?

1. Ayrıca bizim case number'ımız 25xxx civarında. Şuanda Visa Bulletin'den baktığım kadarıyla Temmuz ayı için 27000 gösteriyor. Bu temmuz ayında mülakat alacağımızı mı gösteriyor ? Temmuz ayına kadar beklemek zorunda mıyız ? Mülakat mail yoluyla asıl başvurana mı gönderiliyor ?

2. Mevcut durum bu şekilde ? Sizce her şeyi doğru mu ilerletiyorum şuanda ?
        image.png

Teşekkür ederim.

Babanıza 2024 çıktı ve 1 yıl sonra mı öğrendiniz yoksa case number 2025 ile mi başlıyor?

Merhaba, hayır 2024'te çıktı sıra numaramız 25 binlerde demek istemiştim 🙂

H
      Hi Zakk

Selamlar, 4 kişilik bir aileyiz. 2024 Green Card babama çıktı. 21 yaş üzeri olduğumdan dolayı ben faydalanamıyorum. Fakat annem babam ve kardeşim faydalanabiliyor şuanda. Dolayısıyla ben de formu 3 kişi üzerinden doldurmuştum şu şekilde..

image.png

1. Bu yaptığım ile ilgili bir yanlışlık var mıdır ?

1. Ayrıca bizim case number'ımız 25xxx civarında. Şuanda Visa Bulletin'den baktığım kadarıyla Temmuz ayı için 27000 gösteriyor. Bu temmuz ayında mülakat alacağımızı mı gösteriyor ? Temmuz ayına kadar beklemek zorunda mıyız ? Mülakat mail yoluyla asıl başvurana mı gönderiliyor ?

2. Mevcut durum bu şekilde ? Sizce her şeyi doğru mu ilerletiyorum şuanda ?
        image.png

Teşekkür ederim.

H
      Hi Zakk

Merhabalar, benim dv2024'te babama çıktı. 21 yaşın altındaki kardeşime de çıkmış oldu ve anneme de aynı şekilde. Doğru değil mi ? Ben 27 yaşımda oldugum için DS260 formunu doldururken kendimi eklemedim. Sadece onlara etki ettiği için onları ekledim. Doğru mu yaptım acaba ?

H
      Hi Zakk

Herkese selamlar,
      Foruma yeni katıldım sizlere bazı sorularım var. 🙂

1)Babam adına başvurmuştum. Dolayısıyla annemi ve kardeşimi de kapsadı. Babam sayesinde annem ve kardeşim de almış oluyor değil mi ?

2)Ben 21 yaşından büyük olduğum için beni kapsamadı. Dolayısıyla ben alamıyorum. Fakat aileme çıkmış olmasının benim de sonradan alabilmem için bir kolaylığı olur mu ?

3)Çıktıktan tam 1 hafta sonra DS 260 formunu doldurduk biz. Bununla ilgili bir sorun olur mu acaba?

4)DS 260 doldurduktan sonra babama kardeşime ve anneme ayrı ayrı aşağıdaki gibi no-reply mailleri geldi. 8610d6a2-5c15-462a-9ee5-7bc7294192e5-image.png

Şuan beklemekten başka yapmam gereken ne var acaba?

Çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar..

H
      Hi Zakk