• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erczmm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 25
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erczmm

@erczmm

3
    İtibar
    70
    Profil Görüntülemeleri
    25
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erczmm Takip etme Takip Et

erczmm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Gecen yil bu aylarda hizli ilerledi de noldu sonuç ortada. 2022 surecine bakin bu aylarda hic mulakat yoktu ama sonradan açildi. Daha birsey belli degil o yuzden. @hsn-kartal

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      erczmm

Belgradin performansinin cok iyi olmadigini duymustum ama emin degilim bilgisi olan var mi bu konuda ?

E
      erczmm

Evet biliyorum zaten bu iletiyi screenshot almistim dosya tasimaya calisirken yardimci olur diye. Fakat baska ülkelerin live chatleri profilimin lokasyonunu degistirmedi. Direkt [email protected] adresine mail attiktan sonra japonya olarak degistirdim ama simdi de profilime giremiyorum ve japonyadan otomatik mesaj gelmiyor mail attigimda. @Serapp

E
      erczmm

erczmm tarafından gönderilen son iletiler

Pazartesi @Esra-Siren

E
      erczmm

Merhaba, gecen hafta eylul ayina uygunluk oldugu soylenerek dosyamin tasindigina dair Hong Kong’tan onay maili aldim. Kesin olarak kimse bilemez ama tahminen ne zaman mulakat maili alirim ? Bunun yaninda ceac’tan ve ds 260 formundan kontrol ettigimde dosyam NVC’de ve Turkey olarak gozukuyor. Bunlar bir sorun olusturur mu ?

E
      erczmm

Merhaba, dosyami tasimak icin ben de Hong Kong’a gitmeyi dusunuyorum. Sadece mail atip, cevabi aldiktan sonra da donmeyi dusunuyorum. Ilk etapta herhangi bir evrak goturmem gerekir mi ?

E
      erczmm

Merhaba, dosya tasima sureci yolunda giderse ve mulakat tarihi alinirsa, kiz arkadasimla evlenmeyi planliyorum. Boyle bir durum yasandigi takdirde mulakata kiz arkadasim da katilacak dosyama eklemis olucam. Boyle bir durumda bu evliligin 1 aylik olmasi sorun teskil eder mi ? Suphe yaratir mi ?

E
      erczmm

@Revolter Yeni FAM yonetmeliginde ulkeye girip cikmanin bir sorun olmayacagini soyluyor. “The time it normally takes to process an application should not include the potential time it might take for administrative processing, as an applicant may choose to depart the country while such processing is pending.”

E
      erczmm

Sonucta en az 1 ay sonrasina mulakat veriliyor haziran ayi icin mulakat verilmesini beklemiyorum zaten o durumda temmuz veya agustos icin verebilirler mi diyorum haziran ayi icin dosya numaramin current olmamasina ragmen. @lumos

E
      erczmm

Merhabalar, eger Hong Kong’a gidip dosyami tasimak istedigime dair mail atarsam sonucta temmuz ayi icin dosya numaram aktif, haziran ayi için dosya numaram aktif olmadigi icin reddedilme sansim nedir sizce ?

E
      erczmm

Dogru diyor olabilirsiniz ama ben Viyana’dan dosya numaramin aktif olmadigi gerekçesi sunularak olumsuz cevap aldim. Ayrica bunun öncesindeki 3-4 aylik süreçte bütün konsolosluklara dosya tasimak için mail attim ve olumsuz cevap aldim. Bu yüzden mail atmak için artik numaramin aktif olmasini bekliyorum. @achillesoag

E
      erczmm

Covid asisi için de geçerli mi bu durum ?@gucarslan

E
      erczmm

Evet biliyorum zaten bu iletiyi screenshot almistim dosya tasimaya calisirken yardimci olur diye. Fakat baska ülkelerin live chatleri profilimin lokasyonunu degistirmedi. Direkt [email protected] adresine mail attiktan sonra japonya olarak degistirdim ama simdi de profilime giremiyorum ve japonyadan otomatik mesaj gelmiyor mail attigimda. @Serapp

E
      erczmm