• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ozan Çakır
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 3
    • İleti 17
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ozan Çakır

@Ozan Çakır

6
    İtibar
    140
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ozan Çakır Takip etme Takip Et

Ozan Çakır tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Şehir değişimi ile ilgili 2 soru

Cali den nasıl aldıysanız bu kez nevada eyaletinde başvuru yapacaksınız ehliyetiniz ve plakanız registration vs değişecek. Tekrar sınava tabii tutulacağınızı sanmıyorum her eyaletin kuralları farklı olduğu için bi ihtimal tekrar sınava sokabilirler .

Özet olarak how to change driver license/title/registration/plates/tags in nevada google enter.Genelde 30-60 günlük bir period oluyor değiştirmenizi bekledikleri,o sırada evrakları vs hazırlarsınız zaten . Legal presence yok ise(bildiğim kadariyla cali bakmaksızın ehliyet veriyor) ve nevada bunu istiyor ise bunları yapamazsınız haliyle cali ehliyet/plakasıyla devam ediceksiniz mecbur ,cezasına bakın kabul edilebilr mi büyük problemler yaratıyor mu ona göre hareket edersiniz .

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      O
      Ozan Çakır
    • RE: Öğrenci olarak sadece gidiş bileti

Araştırmalarım sonucu ziyaretçi vizeleri ve waiver lar hariç j1 gibi vizeler de dönüş bileti almak mecbur değilken yardımcı olur diye yazılmış . Buraya bilgi olarak düşeyim.
      Bende tek gidiş uçup temmuzda dönüş bileti almaya karar verdim umarım herşey yolunda gider .

Yolculuk içinde yayımlandı
      O
      Ozan Çakır
    • RE: Out of Status Durumunda Ehliyet Almak

up up up

O
      Ozan Çakır

Ozan Çakır tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Şehir değişimi ile ilgili 2 soru

Cali den nasıl aldıysanız bu kez nevada eyaletinde başvuru yapacaksınız ehliyetiniz ve plakanız registration vs değişecek. Tekrar sınava tabii tutulacağınızı sanmıyorum her eyaletin kuralları farklı olduğu için bi ihtimal tekrar sınava sokabilirler .

Özet olarak how to change driver license/title/registration/plates/tags in nevada google enter.Genelde 30-60 günlük bir period oluyor değiştirmenizi bekledikleri,o sırada evrakları vs hazırlarsınız zaten . Legal presence yok ise(bildiğim kadariyla cali bakmaksızın ehliyet veriyor) ve nevada bunu istiyor ise bunları yapamazsınız haliyle cali ehliyet/plakasıyla devam ediceksiniz mecbur ,cezasına bakın kabul edilebilr mi büyük problemler yaratıyor mu ona göre hareket edersiniz .

O
      Ozan Çakır
    • RE: delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

@ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      O
      Ozan Çakır

@ayvalik10 Baktım hepsine . Kayıt altına aldım bazılarını fakat 1000+ hepsi o yüzden gidip biraz daha araştıracağım oradayken . Faturalar dahil değil vs . Bulamadim demem aradığım bütçede bulamadim . Teşekkürler

O
      Ozan Çakır

@MySea biraz pahalı geldiler bana açıkcası o yüzden airbnb ile 1 ay kalıp ucuz bir yer bulmaya çalışacağım . 1000 e total bulamadim hep faturalar sana ait vs . Teşekkürler öneriler için bakacağım .

O
      Ozan Çakır
    • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

Delaware newark veya yakın bölgelerde kiralik oda veya apartment arıyorum .

O
      Ozan Çakır
    • RE: Out of Status Durumunda Ehliyet Almak

up up up

O
      Ozan Çakır
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@travelleth, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@Cihangir-KARABAGCI sorduğunuz soruya ek olarak bir soru sorayım ben de.. diyelim texas'a yerleştik ve lyft yapmaya başladık. sonra da florida'yı gezmek istedik, arabamızla yola çıktık. arada bir kaç saat para kazanayım dersek lyft yapabiliyor muyuz orada da?

bende merak ediyorum

Ulaşım içinde yayımlandı
      O
      Ozan Çakır

Araştırmalarım sonucu ziyaretçi vizeleri ve waiver lar hariç j1 gibi vizeler de dönüş bileti almak mecbur değilken yardımcı olur diye yazılmış . Buraya bilgi olarak düşeyim.
      Bende tek gidiş uçup temmuzda dönüş bileti almaya karar verdim umarım herşey yolunda gider .

O
      Ozan Çakır

@crazycells Uçağa binmeden reservation yapıp sonra iptal ederim yada alıp geri iade isterim sanırım bu en iyi yöntem şuan için .

benim avrupa vizem 5 agustosta bitiyor avrupaya transit biletsiz almazlar. Yani dönerken uçağa dahi binemem o yüzden dediğiniz gibi avrupaya gelip tekrar istanbula uçmak mümkün değil . Haliyle tek çarem 2 tek bilet kesmek oluyor buda normalde 400-500 dolar olacakken toplam 600-1000 arasına cıkıyor . Bunu karşılıyamiyorum . Tek gidiş aldığım taktirde bilet ücretim şuan 250 dolar .

O
      Ozan Çakır

@sash Teşekkürler fikir için

O
      Ozan Çakır