• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Cihangir KARABAGCI
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 77
    • En İyi 19
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Cihangir KARABAGCI

@Cihangir KARABAGCI

20
    İtibar
    863
    Profil Görüntülemeleri
    77
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi KOC Yaş: 52

Cihangir KARABAGCI Takip etme Takip Et

Cihangir KARABAGCI tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

Değerli dostlar merhabalar,
      New York'a bu ay içerisinde gideceğim ve bu benim ABD'ye DV vizesi ile ilk girişim olacak. Neyse uzatmadan bir şey sormak istiyorum. Türkiye'de mühendislik derecemi aldığım üniversite ABD'de apostille sahibi. Yani bu benim lisans derecemin kabul görmesinde olumlu bir nokta. Şimdi her şeye rağmen işler yolunda gitmezse ABD'de US Airforce ya da Navy recruitment ofisi gitmek ve mühendislik derecemi değerlendirmek kulağa nasıl hitap ediyor. Yoksa aman bulaşmaya bile değmez mi? Bu arada halihazırda bir ABD şirketinde 10 yıldır da proje müh. olarak çalışıyorum. Not: ASVAB sınavını geçme konusunda ya da dil konusunda da sıkıntım yok.

Özellikle ABD'de askeriye deneyimi olanların değerli geri bildirimlerini bekliyorum,

Çok teşekkürler,
      Cihangir K.

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: DV2019 bekleme odası

@alimanstory çok teşekkür ediyorum, umarım öyledir. Teknik olarak da öyle olması lazım ama şu sarı zarf olayı aklıma takıldı bir tek,

Selamlar,
      Cihangir,

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: Amerika'da Berber/Kuafor Olmak

@crazycells çok teşekkür ediyorum, detaylı ver harika bir açıklama yapmışsın her zamanki gibi @crazycells

Diğer Meslekler içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI

@crazycells, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

turde

Army reserve için de notlarımı aldım, bakalım böyle bir olanağı nasıl değerlendirebilirim. Bunlar için en iyi seçenek recruitment ofise gitmek olacak. Bu arada benefit ler bakımından Navy ve Air Force tercih ediliyor sanırım yaptığım araştırma sonrası!! Yanılıyor muyum acaba?

Çok teşekkürler,
      Cihangir K,

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: Minik bir soru

@bowline @arnblt çok teşekkür ediyorum değerli paylaşımlarınızdan ötürü.

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@crazycells ben de böyle biliyorum. Lufthansa ile JFK ya gitmeyi planlıyoruz aktarmalı olarak, lakin 2017 den bu yana herhangi bir şey değişmemiştir değil mi? Yani transit vize almaksızın ABD vizesi ile gidebiliyoruz değil mi?

Teşekkürler,
      Cihangir K.

Yolculuk içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI

@Richmond, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

belirteyim

Merhabalar öncelikle teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden ötürü. Şu anda TR'de çalıştığım Amerikan firmasının ABD'deki bulunduğu lokasyonlar bana hitap etmiyor, bir de başka bir kariyer izlemek istiyorum. En azından recruitment ofise gidip bir ön görüşme yapıp şartları yüzyüze görüşmek istiyorum. Zaten ABD gidiş amacım da asker olmak ya da kısa sürede vatandaşlığa geçmek de değil, sadece plan b olarak bir kenarda tutmak. Malum evdeki hesap çarşıya uymaz ise el elde baş başta kalmak istemiyorum.

Çok teşekkürler tekrardan,
      Cihangir K,

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

Değerli dostlar merhaba,
      DV2019 için GC gönderim adresi için California / San Diego'da bir adres göstermek istiyorum ve mümküse de burada ev bulana kadar ikamet etmek istiyorum eşim ve bir çocuğumla. San Diego'da böyle bir fırsatı sunacak birilerini nasıl bulabilirim.

Selamlar,
      Cihangir,

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: DV2019 bekleme odası

@sfati vallahi doğru, kafam biran karıştı tam da dediğiniz şekliyle 🙂
      Çok ama çok teşekkürler,
      Saygılar,
      Cihangir K.

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells çok teşekkür ediyorum bu değerli bilgileri paylaştığın için. Ben de Izmir ve Istanbul için buluşma tarihleri açıklandığında gelip birebir tanışmak ona göre hareket etmek çok daha sağlıklı olur dediğin gibi.
      Tekrardan teşekkülerimi sunarım,
      Saygılar,

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI

Cihangir KARABAGCI tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells rica etsem beni yönlendirebilir misin,
      C.

C
      Cihangir KARABAGCI

@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Cihangir-KARABAGCI merhaba. aynı iletiyi bir çok başlığa yazıyorsunuz..
      ilgili başlığa zaten yazdınız, ilk müsait zamanda cevaplanacaktır.

Bildirim için çok teşekkür ediyorum, dediğiniz konuya daha fazla özen göstereceğim.
      Çok teşekkürler,
      C.

C
      Cihangir KARABAGCI

Arkadaşlar merhaba,
      Covid-19 pandemisinden ötürü Mayıs 2020 yılında Türkiye'ye dönmek zorunda kalmıştım ailemle beraber. Şimdi Temmuz'un 3.haftası geri dönmek için hazırlık yapıyoruz, fakat 1 yılı geçtiği için Amerika'ya girişte ne olacak bitecek bilmiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlardan yazabilecek varsa çok makbul geçer,
      Teşekkürler,
      C.

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@redur47, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Arkadaşlar nisan ayında ben uçuş yaptığımda Almanya aktarmalı olarak geldim pcr testini yenibosna da bir hastanede çok uyguna yaptım, 160 tl gibi bir rakamdı ve 2 günde çıktı. Göçmen vizesi olmayan 3 kişiyi uçağa almadılar direk uçuş bileti almalarını söylediler, benim içinde aynısını söylediler ancak ben 30 dakika dil dökerek ancak uçağa binebildim. Göçmen vizesi olanlar için aktarmalarda herhangi kisitlama yok ancak görevliler her vize konusunda bilgi sahibi olmadıkları için canınızı sıkabiliyorlar

bilgilendirme icin tesekkurler. Bu tur durumlara herkesin dikkat etmesi lazim.

@crazycells İstanbul Miami uçusum olacak Paris aktarmalı ailemle birlikte. Green Card sahibiyiz, son durumda bir sorun yaşayan var mı?
      Çok teşekkürler,
      C.

C
      Cihangir KARABAGCI

Arkadaşlar merhaba,
      Istanbul'dan Paris aktarmalı Miami uçuşum var. Green Card sahipleri için bir engel var mı, normal Türk vize ile uçanlarda sıkıntı oluyormuş. Konsolosluğa email attım ama halihazırda dönüş alamadım. Kesin bilgisi olan var mı acaba?
      Teşk,
      Cihangir.

C
      Cihangir KARABAGCI

Değerli dostlar,
      JFK'dan NJ'ye gideceğim en uygun yöntem nedir acaba? Şöyle ki, ben eşim bir de ufaklık var. Bu yüzden araç ile gitmek istiyorum, onca bagaj ile metroda vs yollarda rezalet çekmeyi göze alamıyorum. Juno'dan teklif aldım, fiyatlar $110 civarında, Lyft daha pahalı geldi. NJ gidecek hatta adrese teslim shuttle kullanan var mı daha önce?
      Ne dersiniz, deneyimlerinizi paylaşırsanız makbul geçer,

Çok teşekkürler,
      Cihangir K.

C
      Cihangir KARABAGCI

@crazycells, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

turde

Army reserve için de notlarımı aldım, bakalım böyle bir olanağı nasıl değerlendirebilirim. Bunlar için en iyi seçenek recruitment ofise gitmek olacak. Bu arada benefit ler bakımından Navy ve Air Force tercih ediliyor sanırım yaptığım araştırma sonrası!! Yanılıyor muyum acaba?

Çok teşekkürler,
      Cihangir K,

C
      Cihangir KARABAGCI

@Richmond, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

belirteyim

Merhabalar öncelikle teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden ötürü. Şu anda TR'de çalıştığım Amerikan firmasının ABD'deki bulunduğu lokasyonlar bana hitap etmiyor, bir de başka bir kariyer izlemek istiyorum. En azından recruitment ofise gidip bir ön görüşme yapıp şartları yüzyüze görüşmek istiyorum. Zaten ABD gidiş amacım da asker olmak ya da kısa sürede vatandaşlığa geçmek de değil, sadece plan b olarak bir kenarda tutmak. Malum evdeki hesap çarşıya uymaz ise el elde baş başta kalmak istemiyorum.

Çok teşekkürler tekrardan,
      Cihangir K,

C
      Cihangir KARABAGCI

Değerli dostlar merhabalar,
      New York'a bu ay içerisinde gideceğim ve bu benim ABD'ye DV vizesi ile ilk girişim olacak. Neyse uzatmadan bir şey sormak istiyorum. Türkiye'de mühendislik derecemi aldığım üniversite ABD'de apostille sahibi. Yani bu benim lisans derecemin kabul görmesinde olumlu bir nokta. Şimdi her şeye rağmen işler yolunda gitmezse ABD'de US Airforce ya da Navy recruitment ofisi gitmek ve mühendislik derecemi değerlendirmek kulağa nasıl hitap ediyor. Yoksa aman bulaşmaya bile değmez mi? Bu arada halihazırda bir ABD şirketinde 10 yıldır da proje müh. olarak çalışıyorum. Not: ASVAB sınavını geçme konusunda ya da dil konusunda da sıkıntım yok.

Özellikle ABD'de askeriye deneyimi olanların değerli geri bildirimlerini bekliyorum,

Çok teşekkürler,
      Cihangir K.

C
      Cihangir KARABAGCI
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

Arkadaşlar merhaba,
      ABD'nin herhangi bir eyaletinden alınan sürücü ehliyet ile daha sonra başka bir eyalete yerleşme söz konusu olursa mevcut ehliyette sıkıntı çıkıyor mu?
      Çok teşekkürler,
      Cihangir K.

Ulaşım içinde yayımlandı
      C
      Cihangir KARABAGCI