oturumum var hocam romanya da @hsn-kartal
Doğuş Aytekin
@Doğuş Aytekin
Doğuş Aytekin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Doğuş Aytekin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
oturumum var hocam romanya da @hsn-kartal
-
Bükreşten mülakat tarihimi aldım, ds260 formunu açtırmak istiyorum sebebi yaşadığım adresleri e devletteki bilgilere göre girmiştim. Formu açtırmak için bükreşteki elçiliğe mi mail atmam gerekiyor? mail örnegi var mı?
-
@deebee mail örneği var mı acaba?
-
Aralık ayı için 12k olarak açıklanmış benim numaram 10k civari. Ankara seçmiştim mülakat için ama oturumum var romanyada dosyamı taşıtmak mantıklı geliyor. Dosya taşıtmak için aralık ayında mı mail atmalıyız yoksa bugünlerde atabilir miyiz?
-
@gucarslan türk firmasında otoyol projesinde çalışıyorum 3-4 ay sonra iş bitecek ve büyük ihtimalle geri dönüş yapabilirim türkiyeye, ancak elimde 1 senelik oturum izni var belki avusturya için schengen e başvurabilirim bükreşte. sizin öneriniz nedir ?
-
Herkese selamlar, mülakat yerini Ankara yaptım ama Bükreşte yaşıyorum. Bükreşte daha önce mulakata giren oldu mu ? okuduğum kadarıyla viyena tarzı ülkelerde mulakat tarihi daha erken verilmiş.