• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. talhabakunin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 41
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

talhabakunin

@talhabakunin

-5
    İtibar
    84
    Profil Görüntülemeleri
    41
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

talhabakunin Takip etme Takip Et

talhabakunin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan şöyle ben sizin yorumlarınızı elbette kaale alıyorum ama insanlara bunun haricinde yazdığınız tiye aldığınız yorumlar var adam 11 binde ve siz ona çok geç kalmışsınız diyorsunuz yani geçen sene 4 ay kapalıydı ve 14k da kapattı bu sene de tabii olağanüstü bir şey olup kapanabilir ama yüksek ihtimalle ilk 14k girecektir yine de varsayım yaparak neden bu konuda böyle bir şey dediniz merak ettim

ego dememin sebebi şu tiye aldığınız cevaplar bu yüzden herkesin bilgisi olanların yorumu kıymetlidir

ayrıca bilgim minimum değil gayet de bilgim var ama yoğun biri olduğum için burayı çok sık kullanamıyorum bunu bile varsayım değil demeniz bile bi ego göstergesi

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      T
      talhabakunin

Şu anda halihazırda acaba bize gelir mi sorusunun net bi cevabı yok sanırsam

T
      talhabakunin

Yazık cidden ankaraya 8k ya bile gelmeden kapatıyor bülteni her sene daha kötü

T
      talhabakunin

@merve26 keşke forumda küfür etmek serbest olsaydı cidden akıl alır gibi değil inanılmaz kötü ve hiçbir şekilde ümit vermiyor artık 8k üstü için

T
      talhabakunin
    • RE: Sayılarla DV2024

@GOKAY-0, içinde söyledi: Sayılarla DV2024

Böyle devam ederse 2024 talihlilerinin pek çoğunun vize görüşmesi alamayacağı artık kesinleşti. Bu sebeple gidişatta radikal bir değişim yaşanması yada yaşatılması gerekiyor. Ben kendi adıma bugün Ankara konsolosluğa neden greencard görüşmelerinin yavaşladığını, yıl sonuna kadar kaç kişiye görüşme sağlanabileceği, problemle ilgili bir çözüm arayışlarının olup olmadığını sordum. Şuan Amerika dışişleri bakanlığına mektup yazıyorum, bu konularla ilgilenen 3 senatör var onlardan da yardım isteyeceğim. İletişim adresleri aşağıda sizler de kendi mesajlarınızı iletirseniz en azında bir kamuoyu oluşur. İstek olarak ya Ankara bize mülakat versin veya başvuru yaptığımız elçilikler Ankara'ya yardım etsinler diyeceğim. Diğer Amerika elçilikleri eğer elçiliğin bulunduğu ülke vatandaşı değilseniz size görüşme veremeyiz diyorlar ancak kendi ülkemizde göçmenler nedeniyle biz mülakat alamıyoruz. Burada ciddi bir çelişki var. Bu çelişkinin giderilmesi için çabalayacağız.

Ankara elçilik: https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ Önce elçiliğe neden vize mülakatlarının verilemediğini sorabilirsiniz.

Amerika dış işleri bakanlığı: https://register.state.gov/contactus/contactusform

Senatörler;
      Senator Dick Durbin : https://www.schumer.senate.gov/contact/message-chuck
      Senator Bob Menendez
      Senator Charles Schumer

Ben alıntılayıp mail yazdım.Diğer senatörleri de google da aratırsanız hemen bulursunuz contact kısmından

T
      talhabakunin
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Evlilik kanıtı için ikimizin fotoğrafları, banka dekontları, tatil rezervasyonu, otobüs bileti vs. Bunları göstermeyi düşünüyoruz. Ama çıkardığımız fotoğraflar nasıl olmalı iPhone galeriden tarihli bir şekilde ss alıp fotoğrafı çıkartmak yeterli olur mu?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      T
      talhabakunin

@gucarslan 11 binde olan adam da giremiyorsa ankaranın vay haline ben de 10k dayım haziran gibi gelir diye tahmin ediyorum o zaman kaça kadar gelcek sıra bi zahmet gelsin yani (konu dışı siz hep negatif pompalıyorsunuz da sebebini merak ettim hep bir negatiflik tamam realist olun da insanları da bu tarz söylemler kullanarak heves kırıyorsunuz egonuzu bi kenara bırakıp cevap verirseniz sevinirim)

T
      talhabakunin

talhabakunin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Sayılarla DV2024

@GOKAY-0, içinde söyledi: Sayılarla DV2024

Böyle devam ederse 2024 talihlilerinin pek çoğunun vize görüşmesi alamayacağı artık kesinleşti. Bu sebeple gidişatta radikal bir değişim yaşanması yada yaşatılması gerekiyor. Ben kendi adıma bugün Ankara konsolosluğa neden greencard görüşmelerinin yavaşladığını, yıl sonuna kadar kaç kişiye görüşme sağlanabileceği, problemle ilgili bir çözüm arayışlarının olup olmadığını sordum. Şuan Amerika dışişleri bakanlığına mektup yazıyorum, bu konularla ilgilenen 3 senatör var onlardan da yardım isteyeceğim. İletişim adresleri aşağıda sizler de kendi mesajlarınızı iletirseniz en azında bir kamuoyu oluşur. İstek olarak ya Ankara bize mülakat versin veya başvuru yaptığımız elçilikler Ankara'ya yardım etsinler diyeceğim. Diğer Amerika elçilikleri eğer elçiliğin bulunduğu ülke vatandaşı değilseniz size görüşme veremeyiz diyorlar ancak kendi ülkemizde göçmenler nedeniyle biz mülakat alamıyoruz. Burada ciddi bir çelişki var. Bu çelişkinin giderilmesi için çabalayacağız.

Ankara elçilik: https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ Önce elçiliğe neden vize mülakatlarının verilemediğini sorabilirsiniz.

Amerika dış işleri bakanlığı: https://register.state.gov/contactus/contactusform

Senatörler;
      Senator Dick Durbin : https://www.schumer.senate.gov/contact/message-chuck
      Senator Bob Menendez
      Senator Charles Schumer

Ben alıntılayıp mail yazdım.Diğer senatörleri de google da aratırsanız hemen bulursunuz contact kısmından

T
      talhabakunin

Bu tüm ülkerelin bulunduğu mail adreslerine nasıl ulaşabilirim

T
      talhabakunin

@ugursway, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ptcuye35
      Sürecinizi yeteri ilgi ve özenle takip etseydiniz siz de şu an herhangi bir oturum izni olmadan mülakat almış olabilirdiniz. Bu başlıkta yazılanları dahi okumuyorsunuz ve genel bir çıkarım yaparak yok denebilir diyorsunuz. Bu başlığın geçmiş 50 - 100 arası sayfasını okumuş olsaydınız eğer birçok kişinin bunu başardığını görecektiniz.

cidden cevaplarsanız çok seviniriz ne excel tablosunda ne forumda oturumsuz vizesiz bir ülke daha kabul etmedi dosyaları bir şeye saldırmadan önce dürüst cevaplarınızla insanları aydınlatırsanız herkesin faydası dokunur

T
      talhabakunin

@akaynak-3546, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mrts00 bu ay için o kadar ümitliydim ki ne yazık ki Ankara yine hayal kırıklığı yaşattı. Tekrar dağıtmasını ümit etmek istiyorum🤲🏻

herkes ümit ediyor ama cidden ümitsizlik başladı ayrıca vizesiz + oturumsuz kabul eden bir ülke bile yok şuanlık

T
      talhabakunin

@merve26 keşke forumda küfür etmek serbest olsaydı cidden akıl alır gibi değil inanılmaz kötü ve hiçbir şekilde ümit vermiyor artık 8k üstü için

T
      talhabakunin

@paslanmazmühendis, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@paslanmazmühendis, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

image.png

Bugün Ankaranın yavaş gittiğini mülakat maili gelmeyeceği için endişe duyduğumu dile getiren mail yazdım attıkları cevap: Formlarınız alındı ve şu anda işleniyor. İşleme için birkaç hafta bekleyin. Görüşmeler, işlemeyi tamamlayan vaka numaralarına göre sayısal olarak planlanır.

hocam mail adresini verir misin acaba biz de yazı yazmak istiyoruz da

T
      talhabakunin

Yazık cidden ankaraya 8k ya bile gelmeden kapatıyor bülteni her sene daha kötü

T
      talhabakunin

@HüseyinBurcu, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar, az önce 1 Temmuz için Tiran randevu mailimiz geldi. Umarım bekleyen herkes kavuşur.

Biz talihli olduktan sonra evlenmiştik. Asıl talihli eşimin DS-260 formunu illa şimdi güncelleyelim mi? (Evlilik-pasaport numarası değişikliği vs.)
      Yoksa mülakat günü bunları bildirmemiz yeterli mi? Emin olmak istedik.

Süreci buraya kadar getirmemize yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.

oturumunuz var mıydı tiranda yoksa sadece mail mi attınız bir de mail örneği gönderirseniz çok seviniriz

T
      talhabakunin

Şu anda halihazırda acaba bize gelir mi sorusunun net bi cevabı yok sanırsam

T
      talhabakunin

@jtcarlos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Prm-oguzhan şaşilacak sayida mulakat dagitmazlarsa isimiz zor 🤔

valla ben de 10k dayım da bakalım 4-5 lere gelmezse bize gelir mi artık düşünücem

T
      talhabakunin