Ben de mail aldım arkadaşlar. Sayfa henüz güncellenmemiş sanırım tarihi nasıl görebilirim, beklemem mi gerekiyor? İmzamı ve exceli de güncelleyeceğim. Bekleyen herkese bir an önce gelir umarım 
Yunus Şahinoğlu
@Yunus Şahinoğlu
Yunus Şahinoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba birkaç sorum olacaktı.
1.Benim resmi ikametgah adreslerim ile gerçekte yaşadığım şehirler birbirinden farklı. Birkaç kez şehir değiştirdim son yıllarda. Gerçekteki iş yeri adı ve adreslerim de e-devletteki iş adreslerimden farklı. DS-260 formunu doldururken resmi adreslerimi girdim. Yanlış beyan vermiş olmamak için mülakat aldıktan sonra formu gerçek adreslerime göre düzenlemeli miyim?
2. Adreslerimi yazarken türkçe kelimeler kullandım sokak,mahalle gibi. Bunları ingilizce karşılıkları ile değiştirmeli miyim?
ABD adresimi ve anne kızlık soyadını değiştirmek için zaten açtıracağım formu bu yüzden sorduğum diğer bilgilerin nasıl girilmesi gerektiğini öğrenmek istedim.
Teşekkür ederim. Herkese iyi günler. -
@sinaanyilmaz Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için, iyi akşamlar
-
@keyifteyiz Bülten yayınlandı az önce, içime doğmuş sanırım. Mülakat dağıtımı da olur umarım. Teşekkür ederim yanıtınız için
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba bülten yayınlandı arkadaşlar, yeni cut-off 16000 sanırım
Yunus Şahinoğlu tarafından gönderilen son iletiler
-
Ben de mail aldım arkadaşlar. Sayfa henüz güncellenmemiş sanırım tarihi nasıl görebilirim, beklemem mi gerekiyor? İmzamı ve exceli de güncelleyeceğim. Bekleyen herkese bir an önce gelir umarım

-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba bülten yayınlandı arkadaşlar, yeni cut-off 16000 sanırım
-
@keyifteyiz Bülten yayınlandı az önce, içime doğmuş sanırım. Mülakat dağıtımı da olur umarım. Teşekkür ederim yanıtınız için
-
Merhaba, iyi akşamlar. Bu ay henüz bülten veya mülakatla ilgili bir gelişme olmaması normal mı? Geçen aylarda daha erken yayınlanmıştı sanırım ve 3.hafta mülakatlar dağıtılmıştı bu yüzden sormak istedim.
-
@sinaanyilmaz Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için, iyi akşamlar
-
Merhaba birkaç sorum olacaktı.
1.Benim resmi ikametgah adreslerim ile gerçekte yaşadığım şehirler birbirinden farklı. Birkaç kez şehir değiştirdim son yıllarda. Gerçekteki iş yeri adı ve adreslerim de e-devletteki iş adreslerimden farklı. DS-260 formunu doldururken resmi adreslerimi girdim. Yanlış beyan vermiş olmamak için mülakat aldıktan sonra formu gerçek adreslerime göre düzenlemeli miyim?
2. Adreslerimi yazarken türkçe kelimeler kullandım sokak,mahalle gibi. Bunları ingilizce karşılıkları ile değiştirmeli miyim?
ABD adresimi ve anne kızlık soyadını değiştirmek için zaten açtıracağım formu bu yüzden sorduğum diğer bilgilerin nasıl girilmesi gerektiğini öğrenmek istedim.
Teşekkür ederim. Herkese iyi günler. -
Ds 260 formunu mülakat tarihi aldıktan sonra açtırabiliyor muyuz? Hangi durumlarda önceden açtırmamız gerekiyor?
-
@gucarslan başlıkta bu soru için detaylı bilgi bulamadım genel olarak hiçbir şekilde formun açılmaması gerektiğini okudum, konu özelinde yapmam gereken nedir öğrenmek istiyorum ne yapmalıyım