Herkese merhaba arkadaşlar
Nasıl bir süreçti bu Allah'ım dediğimiz sürecin sonuna geldik ve şükür vizemize kavuştuk.Düşe kalka ,kah ağlayarak kah gülerek kah çok çok yorularak ama hiç yılmadan devam ettik.Ki bu bizim için en önemli kamçılayıcıydı.Mülakat deneyimini paylaşan Gürol bey ve güzel ailesi ile birlikte tüm aşamaları geçtik kendisi tüm deneyimi ayrıntıları ile paylaştığı için tekrar etmek istemedim.Bu yolda emek harcayan herkesin yolu şansı bahtı açık olsun.
pınarcan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar ve nihayet son anlarda mülakatımıza Viyana’da girdik ve o sabırla yorgunlukla geçirdiğimiz sürecin sonucunu olumlu bir şekilde aldık. En kısa zamanda süreci paylaşacağım.Herkese canı gönülden bol şans ve başarılar dilerim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Her türlü olumsuz maili aldım ,gittiğim ülkeden elim boş döndüm.Adamlar bu case numberla gitte ülken versin demedi bi yüzüme onu derlerse ne kadar da haklılar malesef.
-
@salih-atilla hayırlı olsun yolunuz açık olsun , darısı başımıza...
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Demayfo çok sevindim tebrik ederim.Darısı başımıza bir şey sormam lazım mülakat tarihine kadar kalmanız şart mı yoksa türkiye ye gelip mülakata yakın gitseniz olur mu
-
@cemal1153 çok teşekkür ederim darısı başınıza
-
@MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@guroltr nasıl güzel bir anlatım olmuş.Okurken aynı anlatı tekrar yaşadık siz ve ailenizle beraber bu yolda çok emek harcadık ve sizin gibi değerli bir aileyle tanıştığımıza çok memnun olduk. Fazlasıyla yıpransakta yolumuza yılmadan devam ettik ve sonunda isteğimize kavuştuk.Yolunuz hep aydınlığa ulaşsın güzel aile sevgiler …
pınarcan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
If you are a Diversity Visa immigrant, your DOS Case ID will have 4 numbers followed by 2 letters and 5 more numbers (for example, 0000AB12345). yazan bu ama bizim son rakam 4 haneli
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba aklımı karıştıran bir şeyi sormak isterim dos case ıd açıklamasında 4 rakam 2 harf ve daha sonra 5 rakam deniliyor.fakat bizim dos no da 4 rakam 2 harf ve 4 harf var budurumda ne yapmam lazım.mesela 2024EU96** son 4 rakamı 5 rakam istiyor ve ben açıklamalarda ne yapmam gerketiğini bulamadım başa yada sona sıfır gibi bir şey eklemek mi gerekir bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
-
Herkese merhaba arkadaşlar
Nasıl bir süreçti bu Allah'ım dediğimiz sürecin sonuna geldik ve şükür vizemize kavuştuk.Düşe kalka ,kah ağlayarak kah gülerek kah çok çok yorularak ama hiç yılmadan devam ettik.Ki bu bizim için en önemli kamçılayıcıydı.Mülakat deneyimini paylaşan Gürol bey ve güzel ailesi ile birlikte tüm aşamaları geçtik kendisi tüm deneyimi ayrıntıları ile paylaştığı için tekrar etmek istemedim.Bu yolda emek harcayan herkesin yolu şansı bahtı açık olsun. -
@guroltr nasıl güzel bir anlatım olmuş.Okurken aynı anlatı tekrar yaşadık siz ve ailenizle beraber bu yolda çok emek harcadık ve sizin gibi değerli bir aileyle tanıştığımıza çok memnun olduk. Fazlasıyla yıpransakta yolumuza yılmadan devam ettik ve sonunda isteğimize kavuştuk.Yolunuz hep aydınlığa ulaşsın güzel aile sevgiler …
-
@cemal1153 çok teşekkür ederim darısı başınıza
-
Merhaba arkadaşlar ve nihayet son anlarda mülakatımıza Viyana’da girdik ve o sabırla yorgunlukla geçirdiğimiz sürecin sonucunu olumlu bir şekilde aldık. En kısa zamanda süreci paylaşacağım.Herkese canı gönülden bol şans ve başarılar dilerim.
-
Her türlü olumsuz maili aldım ,gittiğim ülkeden elim boş döndüm.Adamlar bu case numberla gitte ülken versin demedi bi yüzüme onu derlerse ne kadar da haklılar malesef.
-
@MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına
-
@Demayfo çok sevindim tebrik ederim.Darısı başımıza bir şey sormam lazım mülakat tarihine kadar kalmanız şart mı yoksa türkiye ye gelip mülakata yakın gitseniz olur mu