@salih-atilla merhaba arkadaşınız 50 yaşında dediniz, indeed üzerinden iş bulmak için krıterlerde ne ıstıyorlar dil falan gerekıyor mu, yoksa işçi statusunden gıdebılır mıyız ?
ayseyildirim
@ayseyildirim
ayseyildirim tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@enesfatihh 54 bindesiniz, mülakat sıranız nasıl geldi

-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@basak1 Merhabalar
bangkok ucak biletinizi hangi havayolu şirketinden aldınız acaba? -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@akaynak-3546 Merhaba tebrik ederim,
Nasıl bir yol izlediniz bu süreçte neler yaptınız yardımcı olabilirmisiniz lütfen..
Bende dosyami taşımak ıstiyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum -
@basak1 Merhaba öncelikle tebrikler hayırlı olsun,
Giriş yaptığınızda maile nasıl bir mektup yazdınız?
Aceba rica etsem buraya yazdığınız meilin bir kopyasını birakabilirmisiniz? Bu konularda pek bilgim yok ve tam olarak ne yazacağımı bilemiyorum..
Yardımcı olursanız minnetar olacağım..

Bende bu ülkelere Giriş yapacağım -
@aykut119 Merhabalar, hayırlı olsun..
Aykut bey meile yazdığınız mulakat mektubunun bir örneğini bizimle paylaşabilirmisiniz aceba?
-
@deebee değerli bilgi için çok teşekkür ederimm (:
-
@mehmetizmirli Merhaba Mehmet bey,
Case numaram 237×× neredeyse 200 ülkeye meil gönderdim kimi vatandaşı olmamı, kimisi oturum, kimiside memurun inisiyatifi gibi ibare kullandi..
Galiba ben meil mektubumda ikna edici ibare yazamadim )) Acaba siz kendi meil mektubunuzun bir örneğini bizimle paylaşabilirmisiniz?
Çok memnun olacağım. -
Merhaba arkadaşlar,
Acaba neden mülakat alamıyorum)? :
Mülakat alan arkadaşlarımdan ricam meile yazmış olduğunuz mektubun bir örneğini buraya bırakabilirmisiniz?
Minnettar olacağımm
-
@Figen aydınlattığınız için teşekkür ederim