@Mehmet-Efe merhaba vize görüşmem güzel geçti aldım 1 Ekim'de yolculuk var darısı sizin başınıza
enesfatihh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar arkadaşlar bana greencard çıktı fakat formu doldurduktan sonra hiç mail gelmedi sıralamam 5bin küsürdeydi sıra şuan kaçta bilen var mı veya öğrenebileceğim bilgi alabileceğim bir yer
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Şuan sıra kaçta biliyor musunuz 54** deyim daha bana mail gelmedi endişeleniyorum hafiften
enesfatihh tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar bugün pasaportum geldi ve vize ücretimi de ödedim fakat bir sorunum var. Amerika'da green cardımın gideceği adresteki arkadasım oradan taşınmış ve orayla bir bağlantı kurma imkanım yok havaalanından önce adres değişikliği bildirebilir miyim kartım yanlış adrese gitsin istemiyorum
-
Merhaba arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçağım var fakat kalacak yer konusunda sıkıntı yaşadım bulamıyorum yardımcı olabilcek tanıdığı olan veya kendisi gidecek olan varsa iletişime geçebilir mi
-
Selam arkadaşlar 1 Ekim'de houstona uçuyorum. Aynı veya yakın tarihte gidecek varsa tanışmak isterim özelden yazabilirsiniz kalacak yer vs için
-
Selamlar arkadaşlar bugün vizemi aldım hayırlısıyla darısı sizin başınıza. Ama bir sorum olcak bugün öğrendim ki Amerika'daki verdiğim adresteki arkadaşım taşınmış bunun için nereyle görüşmem lazım mail mi atcam ne yapcam yardımcı olabilecek var mı lütfen
-
@Mehmet-Efe merhaba vize görüşmem güzel geçti aldım 1 Ekim'de yolculuk var darısı sizin başınıza
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba benim yarın görüşmem var ama evraklarımı tercüme ettirmeme gerek var mı? Yoksa Türkçe e devletten aldıklarım yeterli mi
-
Vize görüşmem için Ankara'ya geldim ama cok sıkıcı bir şehir burda olan varsa tanışıp bir kahve içebiliriz 2-3 gün buradayım
-
Merhabalar vize görüşmesi için Ankara'ya geldim 2 gün burada bulunacağım eğer burda olan arkadaslar var ise tanısıp bir kahve içebiliriz
-
Şuan sıra kaçta biliyor musunuz 54** deyim daha bana mail gelmedi endişeleniyorum hafiften
-
Merhabalar arkadaşlar bana greencard çıktı fakat formu doldurduktan sonra hiç mail gelmedi sıralamam 5bin küsürdeydi sıra şuan kaçta bilen var mı veya öğrenebileceğim bilgi alabileceğim bir yer