• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. quattros
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Q
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

quattros

@quattros

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

quattros Takip etme Takip Et

quattros tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

@luchadora, içinde söyledi: Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

@quattros Merhabalar! Ben de sizinle aynı durumdaydım. 2022 Nisan ayında aldım turist vizemi, Ağustos ayında ABD'ye giriş yapıp Eylül'de sorunsuz şekilde ayrıldım. Bu ocak ayında da IR1 başvurumu yaptık. Sorunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş ama hala aklınıza takılan şeyler varsa sorabilirsiniz.

Herkese tekrardan merhaba.
      Yakın zamanda vize görüşmesine gittim. Bir çok ispatlayıcı belge götürdüm ancak hiçbiri sorulmadı bile. Turist vizesi için uygun görülmedim.Amerikan vatandaşı eşim Türkiye'de yaşıyor ve çalışıyor fakat sonuç olumsuz. Bizim orada yaşama planımız yok, öyle bir planımız olsa eşim ülkesinden benim için başvuru yapabilir ancak benim durumumda olan birisi için neden 214b gerekçe gösteriliyor anlayamadım açıkçası..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Q
      quattros

@luchadora, içinde söyledi: Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

@quattros Merhabalar! Ben de sizinle aynı durumdaydım. 2022 Nisan ayında aldım turist vizemi, Ağustos ayında ABD'ye giriş yapıp Eylül'de sorunsuz şekilde ayrıldım. Bu ocak ayında da IR1 başvurumu yaptık. Sorunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş ama hala aklınıza takılan şeyler varsa sorabilirsiniz.

Merhaba! Turist vize görüşmesine gittiğimde evlilik cüzdanım yeterli olur mu acaba? Siz ABD' de yaşamak istediğiniz için IR1 e başvurdunuz değil mi? Teşekkürler.

Q
      quattros

herkese merhaba;
      ben de amerikan vatandaşı eşim ile Türkiye'de yaşıyorum. Şu an için amerikada yaşama düşüncemiz yok ama ileride ne olur bilemeyiz. Amerika turist vizem yok. Hangi yolu izlemek mantıklı olur? Evlilik 2 sene olmadı. Turist vizesine mi başvurmalıyım yoksa CR1 ve I130 yolundan mı gitmeliyim? Teşekkürler.

Q
      quattros