teşekkürler
Aydın 1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10
Merhaba, Deniz bey,
Pazartesi randevu başvurusu yaptım yani eski değil.
Ds160 formunu oluşturdum ama tamamlamadım.
Sadece randevu alabilmek için ilk sayfasını doldurdumki hemen gün alabileyim.
Parayı yatırıp gün aldım ama oluşturmuş olduğum Ds 160 formuna tekrar girince hata veriyor .
Sİz ds160 formunu yeniden oluşturunuz dediniz .Eğer yeni form oluşturursam Randevu alırken kullandığım ds160 formu yenisi ile değiştirmemmi gerekir.Yoksa yeni ds160formu geçerli olaurmu. -
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10
Slm Deniz beyBu hafta içi işemlere başladım. Ds160 formuna sadece form numarası elde etmek için giriş yaptım, fakat formu doldurmadım. Daha sonrada DS160 numarası ile randevu için kayıt oluşturdum.Bu arada kayıt pasarınıda mecburen yatırmış oldum.
DS160 formunu yeniden oluşturumsam, Randevu sayfasındaki DS160formu nosu ile uyumsuz olucak, problem oluşturumu.
-
@Rüştü-Gürbüz
Evt ama oylede olsa benim soy ismim (kaya)
4 harfli kabul etmiyor. -
@Serap-2
Deniyorum olmadi.
Soy isminizin son 5 harfini yazin diyor benim soy ismin 4 haneli
Bir de dogum yili yanlis diyor ne denediysem olmadi.
DS160 formunu tekrar oluştursam olurmu.
Randevu basvurusundaki ds 160 formunu degistirebilirmiyim. -
Merhaba Arkadaşlar
B1/B2 Vize başvurusnda bulundum.
Vize başvurusunda Ds160 formu oluşturdum ama tamalamadım.
Sorum şu tekrar Ds160 formuna girmek iatediğimde security kısmında doğum tarihi ve soy isim hatası alıyorum.
Forma devam edemiyorum ne yapmaliyim.
Yardimci olursaniz sevinirim.