• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. faraza
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

faraza

@faraza

13
    İtibar
    208
    Profil Görüntülemeleri
    13
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

faraza Takip etme Takip Et

faraza tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

@MySea Size sadece şu kadar söyleyim. Eminmki bu çekilişi kazanan birçok insan bırakın herhangi birisyle paylaşmayı foruma yazmaya hatta excel tablosuna dahi eklemeye çekiniyordur.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      F
      faraza

kıskanç, haset, çekemeyen insanlardan kurtulmak.

F
      faraza
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@BatuhanGnc forumda birkaç gün önce bir arkadaşımız güzel bir fikir paylaştı. askerlik yoklamanızı mülattan önce tamamlarsanız gideceğiniz celp muhtemelen mayıs celbi olur. Yoklama tamamlandıktan sonra askerlik durum belgesi aldınığınızda mayıs ayına kadar askerlikle ilişiği yoktur yazacaktır. Eğer asker kaçağı olmak problem olursa böyle birşey deneyebilirsiniz

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      faraza
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Sırbistanda sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Kazanırsam dosyamı buraya taşıyacağım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      F
      faraza

faraza tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Hevesim kaçtı bu sene başvurmadim ama pişman oldum. İnşallah en çok isteyen en çok hayalini kuranlara cikar

F
      faraza

Has not been selected. Kazananları tebrik ederim

F
      faraza

Sırbistanda sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Kazanırsam dosyamı buraya taşıyacağım.

F
      faraza
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@BatuhanGnc forumda birkaç gün önce bir arkadaşımız güzel bir fikir paylaştı. askerlik yoklamanızı mülattan önce tamamlarsanız gideceğiniz celp muhtemelen mayıs celbi olur. Yoklama tamamlandıktan sonra askerlik durum belgesi aldınığınızda mayıs ayına kadar askerlikle ilişiği yoktur yazacaktır. Eğer asker kaçağı olmak problem olursa böyle birşey deneyebilirsiniz

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      faraza

Temmuz'da yoklamayı tamamladım. Askerlik durum belgesi aldığımda 11 Kasım'a kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor

F
      faraza

@gtx295 Ben bu soruya net bir cevap bulamadığım için temmuz ayında yoklama işlemleri tamamladım. Kasımda askere gideceğim. hayatımda bir kere karşıma çıkabilecek fırsatı şansa bırakamam.

F
      faraza
    • RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

@emre911 bey bu linkte avukat okan bey iltica davası devam ederken çalışma izni alınabildiğini söylüyor

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      F
      faraza

@Riethian teşekkürler cevabınız için. Youtube videolarında kaçak girenlerin iltica süreçlerini başlattıktan 150 gün sonra çalışma izinlerinin geldiklerini söylüyorlar.

F
      faraza

merhaba ben EB3 vizesine başvurmayı düşünüyorum. eb3vize.com dan görüşme istedim henüz dönüş yapılmadı. Kafamı kuracalayan konu şu, Elon musk attığı tweette her yıl 2miyon kişinin abd'ye kaçak giriş yaptığını söylüyor. Bu durum olumsuz etkilememiz mi eb3 vize başvurlarını. çünkü abd lilerin çalışmak istemedikleri işlerde bu kişiler büyük bir istekle çalışmak isteyecektir ve haliyle talepleri dolduracaklardır.

F
      faraza

@MySea Size sadece şu kadar söyleyim. Eminmki bu çekilişi kazanan birçok insan bırakın herhangi birisyle paylaşmayı foruma yazmaya hatta excel tablosuna dahi eklemeye çekiniyordur.

F
      faraza