• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. korelle
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 12
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

korelle

@korelle

37
    İtibar
    338
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

korelle Takip etme Takip Et

korelle tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Orlando

Orlando'dan bence hak ettiği kadar bahsedilmiyor. Bi Houston'dır gidiyor ama Houston'a gidenler çok mutlu değil malesef. Orlando bana nedense inanılmaz turist potansiyeli, iklimi, iş imkanları, trafik olmayışı, dümdüz alana kurulmuş olması, tema parkları universal, disney, seaworld, kennedy space center'ıyla en önemlisi araştırılınca görüleceğe üzere insan kalitesi, güler yüzlü mutlu insanlarıyla yaşamaya değer bir yer gibi geliyor.

Kiralarda uçuk kaçık değil orada yaşayan youtuber genç arkadaş Okan Serbes'den gördüğüm kadarıyla uber ve lyft ile bile iyi para kazanılabiliyor ki bu kadar turist çeken bu kadar tema park, outlet merkezleri olan yerde iş imkanlarının çok geniş olduğu aşikar diye düşünüyorum.

Florida içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

Yazmak istemek ama yazamamak... Yazıp yazıp silmek bu korku bile yeter! Özgürlük, huzur, medeniyet ve mutluluk bu kısa hayatta fazla bişe istemiyoruz ama bunlar bile çok görülüyor seküler insanlar için çember giderek daralıyor.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: Texas, Austin

Cumhuriyetçi bi eyalette parlayan demokrat bi şehir. Bol öğrenci, bol eğlence meşhur 6th street v.s bizdeki karşılığı olsa olsa Eskişehir olur 🙂 Çomarsız hava sahası yaşanır ya la burda..

Texas içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)

Cidden kafa olarak bu kadar hazırlayınca hayal kırıklığı katsayısı bu kadar yüksek oluyormuş eminim sadece ben deneyimlemedim tam overdose etkisi.

Aylarca gidilecek eyalet seçimi için araştırmak, onlarca abd'de yaşayan youtuber takip etmek, ehliyetten alımından-banka hesabı açtirmaya hepsini ezberlemek, İngilizce'yi geliştirmek ve bunları ihtimal 1/150'lere varan bir loto'ya bağlayarak yapmak.

Demek ki en iyisi çıkarsa bu tür işler için kafa yormak gerekirmiş aksi halde mutsuz dünyana mutsuzluklar eklemekten başka elde kalan bir şey olmuyor.

korelle
      korelle
    • RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Eyalet çok genel olmuş ama California diyelim ve bittabi beni bekle San Diego! Şahsen evli, çocuklu veya maddi açıdan iyi olmasam Texas'ı oradaki şehirleri tercih ederdim. O yüzden başlangıcı Houston yapanları çok iyi anliyorum kesinlikle iyi tercih düşün evlisin, çocuk var cebinde toplasan 10-15 bin dolar var gidip L.A veya San Francisco'yla v.s hayata başlamak intihar gibi olur. Önce bir ayağı yorgana göre uzatmak lazım. Ha benim tuzum kuru Green card çıkarsa evi, arabayı sattığımda bankadaki para v.s bu sefer Teksas'a gitmem aptalca olur o zaman oturayım Türkiye'de bunalıma girerim orada. O yüzden kişisel tercihim California ve aklımda biraz daha güneyde kaldığı için ve olumlu referanslara istinaden San Diego.

Eyaletler içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri

OnAirFamily kanalı var Alper ve Esra California'dan tatlı bi çift güzel bir kanal;

OnAirFamily

OnAirFamily

Türkiye'den Amerika'ya göç eden gezme aşığı bir aile ve hayatlarından kesitler..

Sosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
      korelle
      korelle

bu kanal yazıldı mı yahu bilemedim!

(Amerika'da Nerde Yaşanır?)

Amerika'da Nerde Yaşanır?

Amerika’da yaşamak isteyenlerin birçoğunun ortak sorunudur. “Gidiyorum ama nerde yaşayacağım?” Hiç paniğe kapılmayın, çünkü bu çok normal bir endişe. ABD, her biri neredeyse ayrı bir ülke gibi yönetilen 50 eyaletten oluşuyor. Kafanızda bir ölçü oluşabilsin diye veriyoruz: ABD, Türkiye’nin...

Harika bi kanal şehir, eyalet incelemeleri muazzam iyi.

korelle
      korelle
    • RE: DV2020 bekleme odası

Evet beklemedeyiz, çıkar ve umarım gideriz.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

180 gün geçerli geçici ehliyet sonrası gidilmesi gereken okulların yer aldığı yerler;

Truck Driving Schools In USA By State | Truckers Training

Yeşim'in anlattığı kadarıyla basit bir süreç ve bildiğim kadarıyla iyi para getiriyor ama zor meslek. Bu arkadaşın eşi İBO zamanında bir video'da tır şöförlüğünün bu kadar kolay yapılabildiğini bize anlatan biri olmadığı için yıllarca başka işlerde yeri geldi çok düşük maaşlarda çalıştık demişti. Aynı duruma düşmeyin diye size anlatıyorum v.s demişti.

Bence İbo ve Yeşim sayesinde bu mesleği gözüne kestiren sayısı az değildir diye düşünüyorum tabi Tolga Karel'i de anmadan geçmeyelim 🙂

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri

Seattle ile ilgili Efe Aydal'ın orada yaşadığı dönemde çektiği güzel bir video var;

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      korelle
      korelle

korelle tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)

Cidden kafa olarak bu kadar hazırlayınca hayal kırıklığı katsayısı bu kadar yüksek oluyormuş eminim sadece ben deneyimlemedim tam overdose etkisi.

Aylarca gidilecek eyalet seçimi için araştırmak, onlarca abd'de yaşayan youtuber takip etmek, ehliyetten alımından-banka hesabı açtirmaya hepsini ezberlemek, İngilizce'yi geliştirmek ve bunları ihtimal 1/150'lere varan bir loto'ya bağlayarak yapmak.

Demek ki en iyisi çıkarsa bu tür işler için kafa yormak gerekirmiş aksi halde mutsuz dünyana mutsuzluklar eklemekten başka elde kalan bir şey olmuyor.

korelle
      korelle

"HAS NOT BEEN SELECTED"

Büyük hayal kırıklığı oldu :(((((

korelle
      korelle

büyük gün geldi. Uyumayın ulan!

korelle
      korelle

haydi popescu haydi oğlum!

korelle
      korelle
    • RE: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

180 gün geçerli geçici ehliyet sonrası gidilmesi gereken okulların yer aldığı yerler;

Truck Driving Schools In USA By State | Truckers Training

Yeşim'in anlattığı kadarıyla basit bir süreç ve bildiğim kadarıyla iyi para getiriyor ama zor meslek. Bu arkadaşın eşi İBO zamanında bir video'da tır şöförlüğünün bu kadar kolay yapılabildiğini bize anlatan biri olmadığı için yıllarca başka işlerde yeri geldi çok düşük maaşlarda çalıştık demişti. Aynı duruma düşmeyin diye size anlatıyorum v.s demişti.

Bence İbo ve Yeşim sayesinde bu mesleği gözüne kestiren sayısı az değildir diye düşünüyorum tabi Tolga Karel'i de anmadan geçmeyelim 🙂

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      korelle
      korelle
    • RE: Texas, Austin

Cumhuriyetçi bi eyalette parlayan demokrat bi şehir. Bol öğrenci, bol eğlence meşhur 6th street v.s bizdeki karşılığı olsa olsa Eskişehir olur 🙂 Çomarsız hava sahası yaşanır ya la burda..

Texas içinde yayımlandı
      korelle
      korelle

bu kanal yazıldı mı yahu bilemedim!

(Amerika'da Nerde Yaşanır?)

Amerika’da yaşamak isteyenlerin birçoğunun ortak sorunudur. “Gidiyorum ama nerde yaşayacağım?” Hiç paniğe kapılmayın, çünkü bu çok normal bir endişe. ABD, her biri neredeyse ayrı bir ülke gibi yönetilen 50 eyaletten oluşuyor. Kafanızda bir ölçü oluşabilsin diye veriyoruz: ABD, Türkiye’nin...

Harika bi kanal şehir, eyalet incelemeleri muazzam iyi.

korelle
      korelle
    • RE: ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz

Bu gidişle çıkıp(bi umut tabi) biz gidene kadar dolar alınamaz hale gelecek heralde. En iyisi şimdiden 20-30k doları alıp kenara atmak ve unutmak lazım. Yükselmiş, düşmüş alım satıp yapıp kazanayım diye uğraşmamak lazım yoksa geçmiş olsun.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      korelle
      korelle

@nilfersev Orlando içinde söyledi:

daytona beach

daha geçen daytona beach'e bakıyordum hatta zillow'dan kira araştırması yaptım. Evet deniz kenarı ve eğlenceli bir yer ama bu tarz yerler ufak olduğu için iş-kazanç gelir-hayatta kalma açısından sınıfta kalabiliyor. Keza virginia beach ve ocean city'de aynı şekilde yoksa turistlik, ufak sakin yerlerde yaşamak ister elbet insan. Bu arada araştırmadıysanız Florida'da St. Petersburg'da harika bir yere benziyor aklınızda bulunsun.

korelle
      korelle

Orlando'dan bence hak ettiği kadar bahsedilmiyor. Bi Houston'dır gidiyor ama Houston'a gidenler çok mutlu değil malesef. Orlando bana nedense inanılmaz turist potansiyeli, iklimi, iş imkanları, trafik olmayışı, dümdüz alana kurulmuş olması, tema parkları universal, disney, seaworld, kennedy space center'ıyla en önemlisi araştırılınca görüleceğe üzere insan kalitesi, güler yüzlü mutlu insanlarıyla yaşamaya değer bir yer gibi geliyor.

Kiralarda uçuk kaçık değil orada yaşayan youtuber genç arkadaş Okan Serbes'den gördüğüm kadarıyla uber ve lyft ile bile iyi para kazanılabiliyor ki bu kadar turist çeken bu kadar tema park, outlet merkezleri olan yerde iş imkanlarının çok geniş olduğu aşikar diye düşünüyorum.

korelle
      korelle