• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. anlcn
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

anlcn

@anlcn

8
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

anlcn Takip etme Takip Et

anlcn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar 22 temmuz 9.20 deki unganlar tecrübemizi paylaşacağım

Bildiğiniz gibi internetten randevu alınıyor eşimle randevularımız 9.20 ve 9.25 idi biz 08.55 de 4. Kattaydık. Saat 9 da sekreterler randevu sırasına göre almaya başlıyor, bizden pasaportlar, covid aşı belgeleri ve sadece bir tane konfirmasyon sayfasını 9.10 gibi istediler, sonra fotoğraflarımız çekildi ardından 3. Kattaki düzen lab a yönlendirildik, burada sadece kan alındı ve röntgenimiz çekildi 2 kişi için 95 dolar ödedik (100 dolar verdim para üstü tl olarak verildi, kontuardaki hanımefendi isterseniz kart geçebilirsiniz ancak para üstü sadece tl verebiliyorum dedi tercih sizin).

Biz 25 yaştan büyük olduğumuz için idrar alınmadı. Ardından 4. Kata çıktık ve sekreterler 11.30 da muayene için gelmemizi erken çağırma durumu olabileceğini fazla uzaklamamızı söyleyerek bizi serbest bıraktı saat 9.50 de. Gidip kahvaltı yaptık kuğulu parkta oturduk

sonra foto çekimi için "izci color" a gittik ve fotoğraf çektirdik (150 tl 8 adet foto) yürüyerek 10 dk unganlara ama yol biraz yokuş bilginiz olsun.

11.30 da unganlarda hazır olduk, hemen muayene için içeri alındık. Üst değiştirme mehmet beyle sohbet kısa bir muayene bana 3 eşime 2 aşı yapıldı. (Eşimde e nabızında kayıtlı mmr aşısı vardı, sadece o sayfanın çıktısını aldılar herhangi bir doktor kaşesi imzası olmadan, üstünde eşimin tcsi ismi vs de olmamasına rağmen kabul edildi)
      Benim için 310 eşim için 210 dolar ödeme alındı. ( evet 1 mmr 100 dolar :)) nakit olarak 600 dolar berdim karşılığında 80 dolar verdiler. Mülakat özetinde görüşmek üzere herkese kolaylıklar.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      anlcn
    • RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@caglaror teşekkürler hocam

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      A
      anlcn
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@Hope-Breaker teşekürler hocam sağolun, kart elimde değil sanki çıkmamış gibiyiz damga yok diye panikledim bi an

Yolculuk içinde yayımlandı
      A
      anlcn

anlcn tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@misty hocam merhabalar ben de 7500 dolar gönderdim teb tl hesabından 176 tl kesti ve para bank of americaya 7485 olarak yansıdı.

Şimdi benim hesabımda 15 dolar transaction fee gözükmüyor. Bu sizin ya da diğer insanların bankaya giderek/arayarak vs geri alınıyor dediğiniz 15 dolar, 7500 ile 7485 arasındaki 15 dolar mıdır?

Yoksa yarın öbür gün bank of america bir kez 15 dolar transaction fee kesecek onu mu geri alacağız?

Anlayamadığım için soruyorum kusura bakmayın, teşekürler

Bankacılık içinde yayımlandı
      A
      anlcn
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@ugursway teşekürler hocam, gerçekten de bir bilgi kirliliği var sağolun

A
      anlcn
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Merhabalar yeşil kartımızı aldık. Kedimizle beraber yerleşmek için New Jersey den giriş yapmayı düşünüyoruz. Cdc nin sitesinde ve araştırdığımız birçok sitede kediler için kuduz titrasyon testi istenmediği, sadece çıkıştan 48 saat önce tarım bakanlığından alınacak bir belgeye gerek olduğunu öğrendik, ancak daha sonra konuştuğumuz başka kişiler titre testi yapılmasının gerekli olduğunu söylediler. Kafamız karıştı açıkçası. Yakın zamanda kedisiyle abd ye giren birileri varsa bizi aydınlatabilirse çok seviniriz. Ayrıca kedinin çipi, pasaportu ve kuduz aşısı var. Başka önerileriniz var mı? New york dan da giriş yapma ihtimaliz var ancak New york da farklı bir takım gereksinimler (Certificate of Veterinary Inspection (CVI) ya da Health Certificate gibi) olduğunu gördük. Bu konuda da deneyimi ya da bilgisi olan birisi bizi bilgilendirebilirse çok seviniriz. Çok teşekkürler

A
      anlcn

@caglaror teşekkürler hocam

A
      anlcn

Buraya mı sormakıyım emin olmadım ama martta iş görüşmeleri için 5 gün boyunca abd numarası gerekiyor, şuan tr de olarak nasıl hangi platformdan temin edebilirim acaba en uygun şekilde? Normal telefon gibi aradıklarında ulaşılıyor olmam lazım

A
      anlcn

@Ryback teşekkürler hocam cevap için

A
      anlcn

@Hope-Breaker teşekürler hocam sağolun, kart elimde değil sanki çıkmamış gibiyiz damga yok diye panikledim bi an

A
      anlcn

Arkadaşlar merhabalar konu yanlış olduysa kusura bakmayın ama mereue sorabieceğimi bulamadım abd ye ilk girişi ocakta yaptım şimdi tr deyim mayıs gibi temelli yerleşeceğim. Telefonum çok eski olduğu için e sim yoktu, abd de yeni tel aldım ve onda da e sim var normal sin girmiyor 🙂 şimdi benim sorunum şu bu tr deki sim kartlı hattı e sim haline getirip abd den yeni aldığım tele yükleme gibi bir şey yapabilir miyim? Abd hattını oraya geöince mayısta alacağım ama zaten 7 e sim destekliyor denmiş, önerilere qçığım

A
      anlcn

@Cevdet51 iş dolaylısıyla o kadar kısa süre kaldık ki hocam ne banka açabildik ne sim alabildik, ben im ssn ve kart arkadaşa gitmiş siz de 2. Girişte sorun olmadığını yazmışsınız kart olamasına rağmen, ama şu dikkatimi çekti abd de dem çokarlen herhangi bir damga vs basılmamış benim pasaporta sadece girdiğimdeki 1 yıllık olan basılmış sizde de öyle miydi acaba?

A
      anlcn

@charon teşekürler hocam

A
      anlcn