• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nomad 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nomad 0

@Nomad 0

3
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Konya

Nomad 0 Takip etme Takip Et

Nomad 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@Nomad-0, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar güncel. Birinci aşamayı tamamlayıp devam ettikten sonra; "The requested URL was rejected. "Please consult with your administrator.
      Your support ID is: 8237186620300450481" hatası alıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Hatayı alan var mı ?

Arkadaşlar sorunu araştıra araştıra çözdüm. Sorun fotoğraftan kaynaklanıyormuş. Fotoğrafta Photoshop program bilgisi vs. bulunuyordu ayrıntılara tıklandığı zaman. " https://www.imgonline.com.ua/eng/delete-exif.php " bu siteye girip fotoğrafta gömülü olan gereksiz bilgileri kaliteyi bozmadan kaldırıyor ve tekrar indiriyorsunuz. Tekrar indirmiş olduğum fotoğrafla başvurumu sorunsuz bir şekilde tamamladım. Benimle aynı hatayı alan arkadaşlar bu yöntemi denesinler yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir. Bol şans.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Nomad 0
      Nomad 0
    • RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@ynus, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba, başvuru sırasında yazılan adres icin ornek yazabilir misiniz?
      Kadikoy mah Kadikoy sok ata apt no 13 d 5 yazmakta bir sakınca var mi?

Resmiyette nasıl geçiyorsa öyle yazmanı tavsiye ederim. Bir de kesinlikle Türkçe karakter kullanma. Ben MAHALLE MH SOKAK SK NO 01/01 Şeklinde yazdım. 2024 başvurusunu da bu şekilde yapmıştım.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Nomad 0
      Nomad 0

Nomad 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97 Olur olur merak etme şans bakacağız belki bu sefer çıkar. Çıkmazsa ondan sonraki alımda bir daha deneriz. Çıkana kadar devam 🙂

Nomad 0
      Nomad 0
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Bu sene olacak mı ne dersiniz 🙂

Nomad 0
      Nomad 0

@ynus, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba, başvuru sırasında yazılan adres icin ornek yazabilir misiniz?
      Kadikoy mah Kadikoy sok ata apt no 13 d 5 yazmakta bir sakınca var mi?

Resmiyette nasıl geçiyorsa öyle yazmanı tavsiye ederim. Bir de kesinlikle Türkçe karakter kullanma. Ben MAHALLE MH SOKAK SK NO 01/01 Şeklinde yazdım. 2024 başvurusunu da bu şekilde yapmıştım.

Nomad 0
      Nomad 0

İkinci başvurumu tamamladım. Umarım bu sefer yüzümüz güler. Herkese bol şanslar 🙂

Nomad 0
      Nomad 0

@Nomad-0, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar güncel. Birinci aşamayı tamamlayıp devam ettikten sonra; "The requested URL was rejected. "Please consult with your administrator.
      Your support ID is: 8237186620300450481" hatası alıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Hatayı alan var mı ?

Arkadaşlar sorunu araştıra araştıra çözdüm. Sorun fotoğraftan kaynaklanıyormuş. Fotoğrafta Photoshop program bilgisi vs. bulunuyordu ayrıntılara tıklandığı zaman. " https://www.imgonline.com.ua/eng/delete-exif.php " bu siteye girip fotoğrafta gömülü olan gereksiz bilgileri kaliteyi bozmadan kaldırıyor ve tekrar indiriyorsunuz. Tekrar indirmiş olduğum fotoğrafla başvurumu sorunsuz bir şekilde tamamladım. Benimle aynı hatayı alan arkadaşlar bu yöntemi denesinler yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir. Bol şans.

Nomad 0
      Nomad 0

Nomad 0
      Nomad 0

Arkadaşlar merhaba,
      Bilgilerin yer aldığı ilk form kısmını dolduruyorum fakat "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." şeklinde bir hata alıyorum "Devam Et"e bastıktan sonra. bütün bilgileri eksiksiz olarak doldurmama ve fotoğrafı da yüklememe rağmen. Bu sorunla karşılaştınız mı hiç ? Yardımcı olabilecek var mı ? Teşekkürler.

Nomad 0
      Nomad 0

Arkadaşlar formu dolduruyorum. Devam et dediğim zaman "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." bu şekilde bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek veya bu hatadan alan var mı ? Teşekkür ederim.

Nomad 0
      Nomad 0