• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. travelingways
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

travelingways

@travelingways

2
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

travelingways Takip etme Takip Et

travelingways tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Selamlar. Forum'u mülakattaki arkadaştan öğrendim. Burada gerçekten güzel bilgiler varmış. Ben de deneyimimi yazmak istiyorum.

Benim gittiğimde oldukça yoğundu. Bolca yabancı vardı. Önce evrakları teslim ettik, sonra mülakata girdik. Sıra veren ve evrak alan çalışanlar sertti ama mülakatı yapan kişi güler yüzlüydü. Nereye gideceksin, ne iş yapacaksın, tanıdığın kim gibi sorular sorulduktan sonra onay aldım.

Sağlık randevusunda da standart işlemler gerçekleşti, dikkatimi çeken verilen örtünün tamamen şeffaf oluşuydu. Aşı morluklarının geçmesi uzun sürebiliyor.

Benim önerim yakındaki otellerde kalmaya gerek yok. Gece ses olabiliyor, oda pis olabiliyor. Uzak misafirhaneler, hoteller düşünebilirsiniz. İmkanınız varsa şehire gelirken YHT kullanmanızı öneririm. Günübirlik gel-git de yapılabilir. Herkese bol şans diliyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      T
      travelingways

travelingways tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

@knnrn, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

@travelingways, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Merhaba, ilk giriş yaptığımızda kartların gönderilmesi için belli bir gün sayısı gerekmediğini bu konuyu okuyarak öğrendim. Peki ikinci girişimizde; ilk girişte kalınan gün sayısı görevlinin tavrını etkiler mi? (ikinci giriş 6 ay içinde yapılacak)

Hayır, etkilemez.

Teşekkür ederim. Arama yaptığımda şu mesajla karşılaşmıştım: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1391/i̇lk-girişte-minimum-kalış-süresi/2?_=1665010057150

Bu risk hala geçerli sanırım. Yakın zamanda kısa süre git-gel yapıp sorun yaşayan oldu mu? Konuyu gezerken dört ve üstü gün kalıp dönenler gördüm.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      T
      travelingways
    • RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Merhaba, ilk giriş yaptığımızda kartların gönderilmesi için belli bir gün sayısı gerekmediğini bu konuyu okuyarak öğrendim. Peki ikinci girişimizde; ilk girişte kalınan gün sayısı görevlinin tavrını etkiler mi? (ikinci giriş 6 ay içinde yapılacak)

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      T
      travelingways
    • RE: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

Daha önce gelir gelmez kurs alıp CDL alan, bilgisi olan var mı? Çoğu eyalette öncesinde DL sahip olmanı istiyorlar ama bunu istemeyen birkaç eyalet buldum. İşlemlerde, sonrasında sıkıntı çıkar mı bilgim yok. Sınav için verecekleri tarih de önemli. Hızlı CDL almak için ve başlangıçta çalışılabilecek emeğinin karşılığını veren güvenilir şirketler konusunda önerilere açığım.

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      T
      travelingways
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Selamlar. Forum'u mülakattaki arkadaştan öğrendim. Burada gerçekten güzel bilgiler varmış. Ben de deneyimimi yazmak istiyorum.

Benim gittiğimde oldukça yoğundu. Bolca yabancı vardı. Önce evrakları teslim ettik, sonra mülakata girdik. Sıra veren ve evrak alan çalışanlar sertti ama mülakatı yapan kişi güler yüzlüydü. Nereye gideceksin, ne iş yapacaksın, tanıdığın kim gibi sorular sorulduktan sonra onay aldım.

Sağlık randevusunda da standart işlemler gerçekleşti, dikkatimi çeken verilen örtünün tamamen şeffaf oluşuydu. Aşı morluklarının geçmesi uzun sürebiliyor.

Benim önerim yakındaki otellerde kalmaya gerek yok. Gece ses olabiliyor, oda pis olabiliyor. Uzak misafirhaneler, hoteller düşünebilirsiniz. İmkanınız varsa şehire gelirken YHT kullanmanızı öneririm. Günübirlik gel-git de yapılabilir. Herkese bol şans diliyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      T
      travelingways