Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.
    Benim gibi mülakat sonrası giriş çıkış yapıp daha sonra temelli yerleşecek olanlar mutlaka vardır.
    Sorum şuki; ilk giriş minimum ne kadar kalmalıyım? Bununla alakalı kısıtlayıcı bir süre var mıdır?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi:

    Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.
    Benim gibi mülakat sonrası giriş çıkış yapıp daha sonra temelli yerleşecek olanlar mutlaka vardır.
    Sorum şuki; ilk giriş minimum ne kadar kalmalıyım? Bununla alakalı kısıtlayıcı bir süre var mıdır?

    Minimum bir sure yok, fakat birkac hafta kalmaniz iyi olabilir.

    Eger birkac gun icinde geri donecekseniz biletinize SSSS yani "secondary security screening selection" damgasi yemeniz oldukca olasi. Bu yaptiginiz supheli bir durum oldugundan, ustunuz ve esyalariniz daha derin aranabilir ve size neden bu kadar kisa kaldiginiza dair pek cok soru sorulabilir. Bu surecte sizin yapmaniz gereken tek sey sabirli olup, tum sorulari dogru bir sekilde cevaplamak. Sizin yaptiginizda illegal olan hicbir sey olmadigi icin, korkmanizi gerektirecek bir durum yok. Fakat yaptiginiz sey supheli bir durum oldugundan, gorevlilerin bu ekstra sorusturmayi yapmasi da anlasilabilir.

    Bu bahsettigim durumu yasamak istemezseniz riske almayip bir hafta - 10 gunden daha uzun bir seyahat hazirlamanizi tavsiye ederim.

    Eger temelli yerlesme tarihiniz 1 yildan daha sonra ise re-entry permit konusunu incelemeyi unutmayin...

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi


  • Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi:

    Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım?

    Re-entry permit'e gerek yok.

    "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var...

    Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi 🙂 bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T travelingways 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum