• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mehmetraz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mehmetraz

@mehmetraz

11
    İtibar
    23
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mehmetraz Takip etme Takip Et

mehmetraz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@servet 600x600 oranlarında 300 dpi olmalı. https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteye fotoğrafınızı yükleyip ayarlayınca dediğim sonuçları alacaksınız. Eğer arkaplanı beyaz yapacaksanız önce remove.bg sitesinden arkaplanı beyaz yapın sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo bunu kullanın.

Bu sitede kafa ve boy oranını yanlış yapabiliyor. Fotoğrafınızı çıktı aldıktan sonra muhakkak greencars photocheck ten kontrol ettirin. eşim ile çocuğumun biyometrik fotosunda hata vermedi ama bende verdi. Bende Photo tool manual cropla bu durumu düzelttim

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      mehmetraz

@diablo_ercan o arkadasa bende denk geldim. 100tl bir videodan kazanicak diye 1 hak yedi.

M
      mehmetraz

@ayvalik10 Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim ama cevabı görünce şok oldum. Yani beni biraz gömmeniz kırıcı bir davranış. Tembel olduğumu yazdığım yazımdan ve ya dün üye olmamdan nasıl çıkardınız? Bu forumu üye olmadan 5 aydır takip ediyorum. Forumda bu sorduğum soruların cevaplarını araştırdım ama tatmin olmadığım için sordum. Misalen 2.ci sorumda forumda soran kişi sayısı çok az ve cevaplar muamma. Ben sorularımdan tam emin olmak için sordum. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

M
      mehmetraz

@diablo_ercan vallahi bu forumdan allah bin kere razi olsun. Suan icimden soguk sular gecer gibi serinledi vallahi. o linkte soracagim tum sorular sorulmus bende cevaplarimi aldim. tsk ederim ^^

M
      mehmetraz

@Özgür-Can ben middle namede yazdim ismimi 😕 off moralim cok bozuldu

dogru yapmisim, Kimlikte Given Names yaziyor. Verilen isimler, neyse ya cokta seeyh yapmamak lazim. Crazycell hocamin bilgisine dayanaraktan yanlis yapmadim ama yinede bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/6800?_=1664994330869

M
      mehmetraz

mehmetraz tarafından gönderilen son iletiler

Detaya girdim. Birisi upload.php olarak digeride upload-checker olarak datasina kaydediyor. Umarim sadece siteden check ettirmek icin yapiyordur. bir usteki postum yanlis bilgi .

M
      mehmetraz

@woguzhan vallahi benimde aklima gelmedi degil ama sanmiyorum. Cunku bu siteleri olusturan insanlar bencil degilde paylasimci insanlar. Ondan dolayi boyle birsey yapacaklarini dusunmuyorum. Insallah oyledir 😕 resimleri belki 50 defa kontrol ettim bu sitelerde

M
      mehmetraz

@Senjer-Karasova herhangi bir sorun gozukmuyor. Benimde boyleydi.

M
      mehmetraz

@diablo_ercan o arkadasa bende denk geldim. 100tl bir videodan kazanicak diye 1 hak yedi.

M
      mehmetraz

@piriyatel hocam nufus kayit ornegini e devletten indir. orda dogum yeri neyse onu yaz birebir. Benim dogdugum yer sanliurfa yaziyor ama kizimda ayni mahallesi olmasina ragmen haliliye yaziyor. Ben kendimde sanliurfa kizimda haliliye yazdim. Resmi evraga gore davran.

M
      mehmetraz

@diablo_ercan vallahi bu forumdan allah bin kere razi olsun. Suan icimden soguk sular gecer gibi serinledi vallahi. o linkte soracagim tum sorular sorulmus bende cevaplarimi aldim. tsk ederim ^^

M
      mehmetraz

@Özgür-Can ben middle namede yazdim ismimi 😕 off moralim cok bozuldu

dogru yapmisim, Kimlikte Given Names yaziyor. Verilen isimler, neyse ya cokta seeyh yapmamak lazim. Crazycell hocamin bilgisine dayanaraktan yanlis yapmadim ama yinede bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/6800?_=1664994330869

M
      mehmetraz

@Özgür-Can benimde o video kafami karisti ve pdf dosyasi kafami karistirdi.

PDF de boyle diyor Name – last/family name, first name, middle name – exactly as it appears on your
      passport, if you have a passport (for example, if your passport shows only your
      first and last/family name, please list your last/family name and then first name;
      do not include a middle name unless it is included on your passport.  If your
      passport includes a first, middle and last/family name, please list them in the
      following order:  last/family name, first name, middle name).  If you have only
      one name, it must be entered in the last/family name field.

M
      mehmetraz

@gungorhan

Name – last/family name, first name, middle name – exactly as it appears on your
      passport, if you have a passport (for example, if your passport shows only your
      first and last/family name, please list your last/family name and then first name;
      do not include a middle name unless it is included on your passport.  If your
      passport includes a first, middle and last/family name, please list them in the
      following order:  last/family name, first name, middle name).  If you have only
      one name, it must be entered in the last/family name field.

PDF dosyasinda boyle diyor. Kafami cok karistirdi.

Bende tam olarak boyle
      Soyadi: Karakus
      Adi: Halil Ibrahim

midlle name vs, orta isim yazmiyor @diablo_ercan

Cevabi buldum forumda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/6800

M
      mehmetraz

Arkadaslar bu 2 isimli insanlar nasil yapicak, ornek vereyim Ibrahim Halil Karakus. Halil ismi middle name mi oluyor ? Cunku Pasaportda Direk Ibrahim Halil yaziyor.

M
      mehmetraz