Bu konuyu severek okuyorum ama son zamanlarda pek aktif değil keşke arada güncelleme yazanlar olsa
mamo32 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bayağıdır siteye online olarak girmiyordum offline takip ediyordum, zaman daraldı Allah herkese gönlüne göre versin.
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
bugün 10 yıllık pasaport başvurumu tamamladım istediği hayallere herkes kavuşur umarım.
-
greencard olmazsa eğer deprem bölgesinde oturanlar için olan vizeyi deneyecek var mı acaba
-
@Guenron geçmiş yazıları okuyunca fotoğrafta düşük kb kabul ettiyse başvuruyu bir sıkıntı olmadığı yönünde @crazycells bilgilendirme yapmış ve örneklere bakmış
-
Geceleri yatamaz oldum bir an önce sonucu görüp hayata devam edeyim
-
@Abdullah-D hayır bu konuda çok araştırma yaptım bakaya kalsanız bile herhangi bir sıkıntı olmadan ülkeden giriş çıkış yapabilirsiniz
-
@Yıldıray81 Teşekkür ederim burayı bir araştırayım.
mamo32 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
Bu konuyu severek okuyorum ama son zamanlarda pek aktif değil keşke arada güncelleme yazanlar olsa
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
her geçen yıl umutlarım azalıyor yerimizi alalım
-
@Yıldıray81 Teşekkür ederim burayı bir araştırayım.
-
Benim de yaşamak istediğim bölgenin özelliklerinin şöyle olmasını istiyorum: ''Doğal afetlerden uzak (deprem, kasırga vb.), vahşi hayvanlardan uzak (timsah gibi) '' Amerika'da böyle bir bölge var mı önerebileceğiniz?
-
Bayağıdır siteye online olarak girmiyordum offline takip ediyordum, zaman daraldı Allah herkese gönlüne göre versin.
-
Merhabalar kasımın ortasında almanyaya yerleşme durumum var şuan yaşadığım ülkeyi türkiye yaparsam sonra değişebilecek miyim
-
forumda çıkan yok herhalde