Merhabalar, az önce mail geldi case no:93xx
Cosmopolis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
yle bir son tarih yok, surecte hicbir sorun yasamamak ic
Cevabınız için teşekkür ederim . Bende Kasım ayı içerisinde göndermeyi planlıyorum.
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
vet, 0 uyg
Teşekkür ederim.
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar 1.5 yaşında kızım var. Onun içinde kcc nin istediği tüm belgeleri toplamam gerekiyormu?
Cosmopolis tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba, diplomanın fotokopisini noter onaylımı götürmemiz geriyor? Yoksa sadece normal fotokopi götürebilirmiyiz ?
-
@mhepekiz peki faklı günlerde alınması bir sıkıntı oluşturabilirmi? ben bir yerden ödeme bekliyorum. o yüzden birkaç gün sonra alacağım.
-
Arkadaşlar merhaba, konsolosluğa iki ayrı hesap dökümü götürebilir miyiz? Benim ve eşimin ayrı ayrı.
-
Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var. Biz ds260 forumunu doldururken Houston da bir arkadaşımızın adresini verdik. Fakat Chicago ya taşınmayı düşnüyoruz. Bu bizim için bir problem yaratır mı? Mülakatımız Mart ayında.
-
Arkadaşlar 5 mart için randevu maili geldi.
-
@edelweiss herhangi bir noter onayı gerekir mi?
-
Arkadaşlar merhaba, konsolosluğa vereceğimiz diploma yerine, mezuniyet belgeside geçerli olur mu?
-
@cosmopolis aslında öğrenmek istediğim arşiv kayıtlı adli sicil kaydını ve vukuatlı nüfus kayıt örneğini kızım içinde almam gerekiyormu?